Loading...
 
 
Ομάδες Εργασίας της ΕΠΕ
11 Nov 2020

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις αλλαγές που έχουν γίνει στις Ομάδες Εργασίας της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας με σκοπό την αναβάθμισή τους.  Η ψηφοφορία γα την εκλογή των επικεφαλής των ομάδων θα γίνεται πλέον διαδικτυακά ενώ έχει ήδη αποφασιστεί και η οργάνωση ειδικής συνάντησης κάθε Μάϊο με σκοπό οι ομάδες εργασίας να συμμετέχουν ενεργά στο σχεδιασμό του Ετήσιου Συνεδρίου της Εταιρείας.


Όποιο μέλος της ΕΠΕ επιθυμεί ν' αλλάξει Ομάδα Εργασίας και να γραφτεί στις νέες ομάδες θα πρέπει να μας αποστείλει την επιλογή του καθώς και την ομάδα από την οποία θέλει να αποχωρήσει, έως τις 30/11/2020 στο email htsinfo@hts.org.gr.

Η διαδικτυακή ψηφοφορία για την ανάδειξη των νέων συντονιστών των ομάδων εργασίας θα γίνει τη Κυριακή 20/12/2020 μετά το τέλος του Πανελληνίου Πνευμονολογικού συνεδρίου. Οδηγίες για τον τρόπο της ψηφοφορίας θα σταλούν το επόμενο διάστημα.

Οι υποψήφιοι για τη θέση των συντονιστών για την επόμενη τριετία παρακαλούνται να στείλουν τις υποψηφιότητες τους από 23/11 έως 3/12/2020 στο email htsinfo@hts.org.gr


Οι Ομάδες Εργασίας θα είναι οι εξής:

1. Βρογχικό Άσθμα

2. Διακοπή Καπνίσματος & Προαγωγή Υγείας

3. Διάχυτες και Διάμεσες Πνευμονοπάθειες- Επαγγελματικά Νοσήματα Πνεύμονα & Ατμοσφαιρική Ρύπανση

4. Εντατική Θεραπεία

5. Επεμβατική Πνευμονολογία

6. Καρκίνος  Πνεύμονα

7. Λοιμώξεις Αναπνευστικού Συστήματος

8. Μελέτη Διαταραχών Αναπνοής στον Ύπνο

9. Νοσήματα Υπεζωκότα

10. Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας

11. Φυματίωση

12. Φυσιολογία & Παθοφυσιολογία Του Αναπνευστικού Συστήματος – Πνευμονική Κυκλοφορία- Αποκατάσταση

13. Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια

Το ΔΣ της ΕΠΕ καλεί τους Έλληνες Πνευμονολόγους να υποστηρίξουν τις ομάδες εργασίας και ιδιαίτερα τους νέους συναδέλφους να θέσουν υποψηφιότητα για τη θέση των συντονιστών. Δηλώνει δε ότι κανένα μέλος του ΔΣ δεν θα είναι υποψήφιο για τη θέση Συντονιστού Ομάδας Εργασίας.

Με τιμή,
 
Το ΔΣ της ΕΠΕ

 

© 2024 Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία - All rights reserved
Developed by LogicOne