Loading...
 
 
Ανακοίνωση της ΕΠΕ σχετικά με το webinar "Εμβολιασμοί για SARS COV-2"
10 Jan 2021
H ΕΠΕ διοργάνωσε το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021 διαδικτυακή εκπαιδευτική ημερίδα με θέμα ''Εμβολιασμοί για SARS COV-2" Την παρακολούθησαν περισσότερα από 300 άτομα. Σε αυτή παρουσιάστηκαν επιστημονικά δεδομένα που αφορούν τους μηχανισμούς, την κλινική αποτελεσματικότητα & ασφάλεια, τις αλλεργικές αντιδράσεις καθώς και την θέση της ΕΠΕ για τα χρόνια αναπνευστικά νοσήματα.

Ευχαριστούμε τους διακεκριμένους επιστήμονες Γεώργιο Παυλάκη από τις ΗΠΑ,  Γκίκα Μαγιορκίνη από το ΕΚΠΑ, Μιχάλη Μακρή από το ΠΓΝ Αττικό και Πασχάλη Στειρόπουλο από το ΔΠΘ.  που μας τίμησαν με την παρουσία τους και για τις εξαιρετικές ομιλίες τους. Η όλη διαδικασία συντονίστηκε εξαιρετικά  από τον καθηγητή Κωνσταντίνο Γουργουλιάνη τον οποίο ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία. Γενικό συντονισμό από το ΔΣ είχε ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΕ Νίκος Τζανάκης ενώ στη συγγραφική ομάδα των οδηγιών συμμετέχουν απο το ΔΣ η Π. Κατσαούνου και Ν. Ροβίνα.

Η ΕΠΕ θα συνεχίσει την εκπαιδευτική δραστηριότητα της στο θέμα με το επόμενο σεμινάριο στις 23-1-2021 όπου θα συναντηθούν άτομα από άλλες ειδικότητες. Τέλος ως ο επίσημος φορέας της ειδικότητας μας και μετά από την επίσημη πρόσκληση που έλαβε από την επιτροπή εθνικών εμβολιασμών θα αναπτύξει τις θέσεις της.  Οι τελικές οδηγίες της ΕΠΕ για τους εμβολιασμούς θα αναρτηθούν στον ιστότοπο μας σύντομα και η διαδικτυακή ενημέρωση θα αναρτηθεί στο κανάλι μας στο youtube.

Εκφράζουμε την ικανοποίηση μας για  την απόφαση του Υπουργείου Υγείας για τον εμβολιασμό των ιδιωτών ιατρών όλων των ειδικοτήτων!

© 2024 Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία - All rights reserved
Developed by LogicOne