Loading...
 

 • Πέμπτη 07 Ιαν 2021

  Αγαπητοί Συνάδελφοι/ Μέλη της ΕΠΕ

  Σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ συνεδρίασε στις 21 Δεκεμβρίου και ασχολήθηκε  με 19 θέματα. Σας κοινοποιούμε τα βασικά ζητήματα και τις  σχετικές αποφάσεις που πάρθηκαν για τα θέματα αυτά, έχοντας ως βασικό σκοπό την  ενημέρωση των μελών μας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προσθέσετε κάτι ή να μας ενημερώσετε για τις απόψεις σας, μπορείτε να το κάνετε μέσω του e-mail της Εταιρείας.

   
 • Τρίτη 05 Ιαν 2021

  Σας ενημερώνουμε ότι η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία θα πραγματοποιήσει διαδικτυακό σεμινάριο  (webinar) με θέμα "Θέσεις ΕΠΕ για τον Εμβολιασμό έναντι του Sars-Cov2".
  Το Webinar θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 12.00π.μ. με 2.00μ.μ.

   
 • Τρίτη 05 Ιαν 2021

  Η Ομάδα Διακοπής Καπνίσματος της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας σας ενημερώνει σχετικά με τις νέες ημερομηνίες του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου για τους Επαγγελματίες της Υγείας στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης για την Oργάνωση Ιατρείων Διακοπής Καπνίσματος.

  Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 12 – 13 Φεβρουαρίου 2021 (live αναμετάδοση μέσω διαδικτύου) 

  ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ 

   
 • Δευτέρα 04 Ιαν 2021

  Το ΔΣ της ΕΠΕ εμβολιάστηκε στα νοσοκομεία αναφοράς. Είναι μια σημαντική στιγμή για την επιστημονική κοινότητα απέναντι στη πανδημία που προκάλεσε ο SARS-COV-2.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χιλιάδες εθελοντές των κλινικών μελετών που άνοιξαν το δρόμο στη μεγάλο αυτό επιστημονικό επίτευγμα. Ο δρόμος μέχρι την τελική νίκη είναι ακόμα μακρύς και χρειάζεται προσπάθεια. Το φως όμως που διαφαίνεται στο μακρύ τούνελ  είναι πλέον ισχυρό.


  Στις 9 Ιανουαρίου 2021 η ΕΠΕ θα αναρτήσει στο site της και θα παρουσιάσει σε διαδικτυακό σεμινάριο τις οδηγίες εμβολιασμού για τους χρόνιους αναπνευστικούς ασθενείς. Ελπίζουμε ότι σύντομα θα εμβολιασθούν και οι συνάδελφοί μας Πνευμονολόγοι της ΠΦΥ. Για το λόγο αυτό έχουμε κάνει εκκλήσεις με γραπτό και προφορικό λόγο στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.
  Ευχόμαστε το 2021 να είναι γεμάτο υγεία και η ελπίδα να φωτίσει τις ζωές όλων μας.

   
 • Δευτέρα 04 Ιαν 2021

  Η Επικοινωνία της Τελετής Έναρξης και του χαιρετισμού του Πρωθυπουργού στο 29ο Πανελλήνιο Πνευμονολογικό Συνέδριο δημοσιοποιήθηκε σε δεκάδες ΜΜΕ του Κέντρου και της Περιφέρειας. 

  Μερικά από τα δημοσιεύματα μπορείτε να τα δείτε εδώ

   
 • Πέμπτη 24 Δεκ 2020

  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ΕΠΕ έστειλε επιστολή στην Πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών και στον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας κ Θεμιστοκλέους, με κοινοποίηση στον ΠΙΣ και ΙΣΑ, στην οποία ζητά οι ιδιώτες ιατροί Πνευμονολόγοι να συμπεριληφθούν στη χρονική προτεραιότητα των εμβολιασμών. Το ΔΣ της εταιρίας θεωρεί αυτονόητο ότι δεν υπάρχει χρονική προτεραιότητα για το υγειονομικό προσωπικό της χώρας.

   
 • Τετάρτη 23 Δεκ 2020

  Το ΔΣ της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και ελπίζει το 2021 να είναι μία Χρονιά που θα φέρει Υγεία και Αγάπη σε όλο τον κόσμο!

   
 • Τετάρτη 23 Δεκ 2020

  Η Επικοινωνία της Διαδικτυακής Συνέντευξης Τύπου της ΕΠΕ  εν όψει του 29ο Πανελλήνιου Πνευμονολογικού Συνεδρίου, είχε τεράστια απήχηση! 

  Δημοσιοποιήθηκε σε περισσότερα από 150 ηλεκτρονικά ΜΜΕ (κεντρικά, περιφερειακά και της Κύπρου), τα οποία και ευχαριστούμε για τη συμβολή τους στο έργο της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας.
  Μερικά από τα δημοσιεύματα μπορείτε να τα δείτε εδώ

   

   
 • Τρίτη 22 Δεκ 2020

  Σας ενημερώνουμε ότι η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία θα πραγματοποιήσει διαδικτυακό σεμινάριο  (webinar) με θέμα "Θέσεις ΕΠΕ για τον Εμβολιασμό έναντι του Sars-Cov2".
  Το Webinar θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 12.00μ.μ. με 2.00μ.μ.

   
 • Δευτέρα 21 Δεκ 2020
  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας που διεξήχθη χθες 20 Δεκεμβρίου για την ανάδειξη των νέων συντονιστών των Ομάδων Εργασίας.
   
  Οι νέοι Συντονιστές είναι οι εξής:
   
745 Αντικείμενα. Σελίδα 2/75
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10