Loading...
 

Επιστημονική ενημέρωση

Επιστήμονες της Υγείας


Websites ενημέρωσης του Κοινού

με την επιστημονική επιμέλεια της ΕΠΕ

 • Σάββατο 04 Νοέ 2017
  Αγαπητοί συνάδελφοι,
  Σας ενημερώνουμε ότι στο 26ο Πανελλήνιο Πνευμονολογικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές των ομάδων εργασίας για την ανάδειξη των συντονιστών τους.Τα μέλη των ομάδων παρακαλούνται να προσέλθουν στις συνεδριάσεις την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017. 

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Η συνάντηση της ομάδας ΧΑΠ αντί της Παρασκευής το μεσημέρι θα λάβει χώρα το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017 στις 14.30, στην αίθουσα Α αμέσως μετά την λήξη του δορυφορικού τραπεζιού.

  Το πρόγραμμα της συνάντησης των ομάδων εργασίας είναι το εξής:
   
 • Τρίτη 07 Νοέ 2017
  Αγαπητοί συνάδελφοι,

  Σας εφιστούμε την προσοχή στο ότι την Κυριακή 12 Νοεμβρίου το πρωί γύρω από τον χώρο του συνεδρίου θα υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω της διεξαγωγής του 35ου Μαραθωνίου της Αθήνας. Κλειστές θα είναι οι Λ. Μεσογείων, Κηφισίας, Βασ. Σοφίας, Βασ. Κωνσταντίνου, ενώ η οδός Μιχαλακοπούλου θα είναι ανοιχτή. Το ΜΕΤΡΟ θα λειτουργεί κανονικά.
  Παρακαλούμε να φροντίσετε για την έγκαιρη προσέλευση σας στις εξαιρετικού ενδιαφέροντος συνεδρίες της Κυριακής.
   
 • Πέμπτη 02 Νοέ 2017
  Αγαπητοί συνάδελφοι,
  Η 7η Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017 στις 3:30μ.μ. στο γραφείο της ΕΠΕ στο ΓΝΝΘΑ "Η Σωτηρία".

  Παρακάτω ανακοινώνονται τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης της Συνεδρίασης. 
   
 • Παρασκευή 27 Οκτ 2017
  Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, εδραιώνοντας την εξαιρετική συνεργασία της με τον ΣΕΓΑΣ, θα είναι για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά Θεσμικός Εταίρος του 35ου Μαραθωνίου της Αθήνας, του Αυθεντικού στο πλαίσιο των δράσεων της ενημερωτικής εκστρατείας «Μεγαλώνουμε με Υγεία».

  Η συνεργασία αυτή, ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της κοινής Συνέντευξης Τύπου της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας και του ΣΕΓΑΣ, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017 στην Αίγλη Ζαππείου. 
   
 • Τετάρτη 25 Οκτ 2017
  Αγαπητοί συνάδελφοι,

  Η 6η Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017 στις 3:30μ.μ. στο γραφείο της ΕΠΕ στο ΓΝΝΘΑ "Η Σωτηρία".

  Παρακάτω ανακοινώνονται τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης της Συνεδρίασης. 
   
 • Δευτέρα 23 Οκτ 2017
  Το Δ.Σ. της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας εκφράζει τη βαθιά θλίψη του για το χαμό του συναδέλφου Μάριου Κωνσταντίνου,ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα στην προώθηση και την ανάδειξη της Θωρακοχειρουργικής στην Ελλάδα.

  Θερμά Συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
   
 • Τετάρτη 11 Οκτ 2017
  Στο πλαίσιο των εργασιών του 2ου Πανελλήνιου Συνεδρίου των Επισκεπτών Υγείας – ΠΣΕΥ θα πραγματοποιηθεί από την Ομάδα Φυματίωσης της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017 Στρογγυλό Τραπέζι με τίτλο: «Η Φυματίωση ως Λοιμώδες Μεταδοτικό Νόσημα και ο Επισκέπτης Υγείας. Που & Πώς εμπλέκεται;».

  Το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο των Επισκεπτών Υγείας θα πραγματοποιηθεί στις 20 - 22 Οκτωβρίου 2017 στην Αθήνα, στο Ευγενίδειο Ιδρυμα.
   
 • Πέμπτη 19 Οκτ 2017

  Αγαπητοί συνάδελφοι,

  Το ΔΣ της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά συγχαρητήρια του στον συνάδελφο κ. Λουκίδη Στέλιο για την νέα ανάθεση των καθηκόντων του στην Ευρωπαϊκή Πνευμονολογική Εταιρεία ως Πρόεδρος του Ε- learning για το 2018-2021 (ERS Learning Resources Director 2018-2021).

  Αποτελεί μεγάλη χαρά και τιμή για την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία η φετινή συμμετοχή 3 Ελλήνων συναδέλφων στα κοινά της ERS.

  Τους συγχαίρουμε όλους και ευχόμαστε καλή συνέχεια στο σημαντικό τους έργο.
   
 • Τρίτη 17 Οκτ 2017
  Αγαπητοί συνάδελφοι,

  Η 5η Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017 στις 3.00 μ.μ. στο γραφείο της ΕΠΕ  στο  ΓΝΝΘΑ "Η Σωτηρία".

  Παρακάτω ανακοινώνονται τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης της Συνεδρίασης.

   
 • Παρασκευή 29 Σεπ 2017
  Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία αναγνωρίζοντας τη σημασία των Μονάδων Αναπνευστικής Αποκατάστασης και το γεγονός ότι δεν υποστηρίζονται με προσωπικό από το Δημόσιο, καθώς και το ότι οι πράξεις που διενεργούνται σε αυτές δεν αποζημιώνονται από τον ΕΟΠΥΥ αποφάσισε να διαθέσει χρηματικό ποσό ύψους 6.000€ για την ενίσχυση της λειτουργίας των Μονάδων Αποκατάστασης ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε μονάδας, (ιατρός/ φυσικοθεραπευτής/ μηχανήματα) κατά τρόπο που θα κρίνει ο διευθυντής της και θα ενημερώνει την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία για την χρήση της ενίσχυσης. 

  Οι ενδιαφερόμενοι Διευθυντές παρακαλούμε όπως υποβάλλουν σχετική αίτηση στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΕ για να υπαχθούν στο πρόγραμμα μέχρι την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017.   
428 Αντικείμενα. Σελίδα 10/43
5 6 7 8 9 10 11 12 13 14