Loading...
 

Η «Ζωή με ΧΑΠ» μπορεί να γίνει πιο εύκολη
εάν βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση.
Βάλτε την άσκηση στη ζωή σας.
Επισκεφθείτε τον πρώτο ελληνικό ιστότοπο με οδηγίες
για κατ’ οίκον άσκηση ασθενών με ΧΑΠ.

Μια κοινωνική πρωτοβουλία για τον καρκίνο του Πνεύμονα
από την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία
που προάγει την έγκαιρη διάγνωση και τη διακοπή Καπνίσματος,
με την υποστήριξη της Johnson & Johnson.

Save The Date! 25-27th of October, 2023, Athens Greece
European Advanced Course on Clinical Tuberculosis

The course will be held in Athens, Greece,
organised by Karolinska Institute in
collaboration with Hellenic Thoracic Society

Read more

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων 2022-2023 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ταυτότητα και αποστολή της
Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας

Σκοπός της Ε.Π.Ε. είναι η προαγωγή και προώθηση της γνώσης σε θέματα σχετικά με τη λειτουργία και τις παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος και η εκπαίδευση των γιατρών στις νεότερες απόψεις και τεχνικές.

Δείτε αναλυτικά τους σκοπούς της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας. Σκοπός της ΕΠΕ

ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταία Νέα & Ανακοινώσεις

 

 • ERS
  07 Feb 2023
  Είναι ιδιαίτερη τιμή για την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία η επιλογή της ως εθνική εταιρεία για 2η χρονιά στο ERS Satellites.
   
 • 03 Feb 2023

  Η Πνευμονολογική Κλινική του ΔΠΘ & το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ιατρική του Ύπνου» του Τμήματος Ιατρικής του Δ.Π.Θ., σε συνεργασία με το Ίδρυμα Έρευνας Αναπνευστικών Νοσημάτων και Διαταραχών Ύπνου & το Μεσογειακό Ινστιτούτο Μελέτης και Εκπαίδευσης στη Πρόληψη & την αντιμετώπιση των Λοιμώξεων διοργανώνουν και φέτος υβριδικό συνέδριο με τίτλο «ΦΑΡΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ 2023» στην  Αλεξανδρούπολη, στο ξενοδοχείο Grecotel Astir-Egnatia στις 03-05 Μαρτίου 2023.

   
 • 06 Feb 2023

  Η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου (ΕΛΛΟΚ) διοργάνωσε στις 3-5 Φεβρουαρίου 2023 το 7ο Ετήσιο Συνέδριό της με τίτλο “Ο άνθρωπος στο επίκεντρο”.

   
 • 06 Feb 2023

  Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία (ΕΠΕ), σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων, την Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Κρήτης και τον Σύλλογο Πνευμονολόγων Περιφερειακής Ενότητας Χανίων διοργάνωσε εκδηλώσεις στη πόλη των Χανίων στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου (4 Φεβρουαρίου).

   
 • ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
  03 Feb 2023

  Ειδική ημερίδα με τίτλο «Πρόληψη του Καρκίνου του Πνεύμονα, Διακοπή καπνίσματος – Προσυμπτωματικός έλεγχος»διοργανώνει στα Χανιά στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου (4 Φεβρουαρίου), η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία (ΕΠΕ), σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων, την Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Κρήτης και τον Σύλλογο Πνευμονολόγων Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

   
 • 01 Feb 2023

  Η περίοδος που διανύουμε χαρακτηρίζεται από ιδαίτερη έξαρση των ιογενών αναπνευστικών λοιμώξεων στους ενήλικες (πχ  γρίπη, COVID-19, RSV), οι οποίες εξασθενούν το ανοσοποιητικό σύστημα.  Η εξασθένηση του ανοσοποιητικού συστήματος συσχετίζεται με την αύξηση της ηλικίας που συνοδεύεται από ανοσογήρανση, την ανοσοκαταστολή που προκαλείται λόγω νόσου ή θεραπείας, καθώς και από την ύπαρξη συννοσηροτήτων.

   
607 Αντικείμενα. Σελίδα 13/102
 
 • ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
  17 Mar 2023

  Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία (ΕΠΕ) και η Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Φυματίωσης (24 Μαρτίου 2023) διοργανώνουν επιστημονική ημερίδα στη Λάρισα.

   
 • ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
  16 Mar 2023

  Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου, η Επιστημονική Ομάδα «Μελέτη Διαταραχών Αναπνοής στον  Ύπνο» της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, επισημαίνει:

   
 • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  16 Mar 2023

  Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων & την Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: ”Μάθε την Πνευμονολογία” για τους φοιτητές της σχολής, την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 στις 15.00 στο Αμφιθέατρο Κεντρικής Βιβλιοθήκης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

   
 • 15 Mar 2023

  Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια του εκλεκτού συναδέλφου Ιατρού Πνευμονολόγου Γεωργίου Πατλάκα, που υπηρετούσε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.

   
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  14 Mar 2023

  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ημερομηνία υποβολής δηλώσεων σχετικά με τις θέσεις που επιχορηγεί η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία για το Σεμινάριο Επεμβατικής Βρογχοσκόπησης (1st Advanced Diagnostic and Therapeutic Bronchoscopy Course - 1-3 June 2023, Athens-Greece) άλλαξε και μπορείτε πλέον να αποστείλετε το βιογραφικό σας έως την Δευτέρα 10 Απριλίου 2023.

   
 • 14 Mar 2023

  Την Παρασκευή 10 έως και την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 πραγματοποιήθηκε το 1ο Σεμινάριο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στον Βόλο. Τρείς ημέρες με σημαντικές ομιλίες, στρογγυλά τραπέζια, ανταλλαγή απόψεων και το βήμα στους γιατρούς της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

   
601 Αντικείμενα. Σελίδα 8/101
3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΙΝΟΥ

Websites ενημέρωσης του Κοινού

 

© 2023 Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία - All rights reserved
Developed by LogicOne