Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
Σκοπός της Ε.Π.Ε. είναι η προαγωγή και προώθηση της γνώσης σε θέματα σχετικά με τη λειτουργία και τις παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος και η εκπαίδευση των γιατρών στις νεότερες απόψεις και τεχνικές.
Δείτε αναλυτικά τους σκοπούς της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας. Σκοπός της ΕΠΕ
ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Θεραπευτικός αλγόριθμος ενηλίκων νοσηλευόμενων ασθενών με Covid-19
Θεραπευτικός αλγόριθμος ενηλίκων μη-νοσηλευόμενων ασθενών με Covid-19
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία και η Ομάδα Εργασίας "Επεμβατική Πνευμονολογία", επιθυμούν να καλύψουν τη θέση 20 Ιατρών Πνευμονολόγων/μελών της Ε.Π.Ε για το Hands on Training session: Εισαγωγή στη σταδιοποίηση μεσοθωρακίου με EBUS που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 15:00 – 17:00 και εντάσσεται στα πλαίσια του σεμιναρίου της Ε.Π.Ε: "Κακοήθειες Θώρακα: ο κεντρικός ρόλος του πνευμονολόγου στη διεπιστημονική προσέγγιση" που θα διεξαχθεί από 18-20 Νοεμβρίου 2022 στην Αθήνα στο Divani Caravel Hotel.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022 ξεκινάει η ενότητα «Λοιμώξεις Αναπνευστικού» του Κύκλου των Εκπαιδευτικών Μαθημάτων της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, περιόδου Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου.
Ανακοινώνεται ότι ο Πρόεδρος της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, καθηγητής ΕΚΠΑ κ Στέλιος Λουκίδης επιλέχθηκε από την ERS ως ο νέος διευθυντής των Επιστημονικών Προγραμμάτων και Συνεδρίων της Ευρωπαϊκής Πνευμονολογικής Εταιρείας (ERS Programmes Director) για τη τριετία 2023-2026.
Από τον Οκτώβριο του 2022 θα συμμετέχει στο Εκπαιδευτικό Συμβούλιο της ERS (Educational Council).
Το 1ο Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Συμπόσιο Διαταραχών Ύπνου και Χειρουργικής Παχυσαρκίας θα πραγματοποιηθεί στις 5 και 6 Μαΐου 2023 στο φιλόξενο Αμφιθέατρο του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας. Το Συνέδριο διοργανώνει, η Α΄ Πανεπιστημιακή Πνευμονολογική Κλινική σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Παχυσαρκίας.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023 θα διεξαχθεί το πρώτο μάθημα της ενότητας «Νοσήματα Υπεζωκότα» του Κύκλου Εκπαιδευτικών Μαθημάτων της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023 ξεκινάει ο Κύκλος των Εκπαιδευτικών Μαθημάτων της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας για το έτος 2023, περιόδου Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου με την ενότητα "Νοσήματα Υπεζωκότα".
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΙΝΟΥ