Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
Σκοπός της Ε.Π.Ε. είναι η προαγωγή και προώθηση της γνώσης σε θέματα σχετικά με τη λειτουργία και τις παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος και η εκπαίδευση των γιατρών στις νεότερες απόψεις και τεχνικές.
Δείτε αναλυτικά τους σκοπούς της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας. Σκοπός της ΕΠΕ
ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023 θα διεξαχθεί το πρώτο μάθημα της ενότητας «Επεμβατική Πνευμονολογία» του Κύκλου Εκπαιδευτικών Μαθημάτων της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας.
Η ΕΑΒΙΡ (European Association for Bronchoscopy and Interventional Pulmonology), σε συνεργασία με την ΗΤΑΙΡ και την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, διοργανώνει Σεμινάριο Επεμβατικής Βρογχοσκόπησης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί 1-3 Ιουνίου 2023 στην Α' Πνευμονολογική Κλινική του ΕΚΠΑ στο ΝΝΘΑ "Η Σωτηρία" υπό την αιγίδα του Παν/μίου Αθηνών.
Σας ενημερώνουμε ότι αύριο Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023 και (τοπική) ώρα 10 π.μ. θα πραγματοποιηθεί το ERS Satellites 2023. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί διαδικτυακά μέσω πλατφόρμας και οι παρουσιάσεις θα αφορούν τα εξής θέματα:
Η Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σας προσκαλεί στο Ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο "Ημέρες Πνευμονολογίας 2023", το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 12 έως 15 Οκτωβρίου στο Domotel Xenia, στο Βόλο.
Το Karolinska Institute, σε συνεργασία με την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία διοργανώνουν στις 25-27 Οκτωβρίου 2023 το European Advanced Course on Clinical Tuberculosis, στην Αθήνα.
Αγαπητοί Συνάδελφοι/ Μέλη της ΕΠΕ,
Σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ συνεδρίασε την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023 και ασχολήθηκε με 22 θέματα. Σας κοινοποιούμε τα βασικά ζητήματα και τις σχετικές αποφάσεις που πάρθηκαν για τα θέματα αυτά, έχοντας ως βασικό σκοπό την ενημέρωση των μελών μας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προσθέσετε κάτι ή να μας ενημερώσετε για τις απόψεις σας, μπορείτε να το κάνετε μέσω του e-mail της Εταιρείας:
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΙΝΟΥ