Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
Σκοπός της Ε.Π.Ε. είναι η προαγωγή και προώθηση της γνώσης σε θέματα σχετικά με τη λειτουργία και τις παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος και η εκπαίδευση των γιατρών στις νεότερες απόψεις και τεχνικές.
Δείτε αναλυτικά τους σκοπούς της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας. Σκοπός της ΕΠΕ
ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Οι Ομάδες Εργασίας της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, “Καρκίνος του Πνεύμονα”, “Eπεμβατική Πνευμονολογία” & “Νοσήματα Υπεζωκότα” διοργανώνουν Σεμινάριο με θέμα «Κακοήθειες Θώρακα: Ο κεντρικός ρόλος του Πνευμονολόγου στη διεπιστημονική προσέγγιση», στις 18-20 Νοεμβρίου 2022 στο Divani Caravel Hotel στην Αθήνα.
Ζητείται ιατρός Πνευμονολόγος για το Πνευμονολογικό Τμήμα της Θεραπευτικής Κλινικής του νοσοκομείου Αλεξάνδρα για απασχόληση με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου. Στο τμήμα λειτουργεί εργαστήριο αναπνευστικών δοκιμασιών, ύπνου και βρογχολογικό. Υπάρχει δυνατότητα ερευνητικού έργου ή / και εκπόνησης διδακτορικής διατριβής.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι Ομάδες Εργασίας «Λοιμώξεις Αναπνευστικού Συστήματος» & «Διακοπή Καπνίσματος & Προαγωγή Υγείας» της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας διοργανώνουν το Σεμινάριο με θέμα "Λοιμώξεις & Νεότερα Καπνικά Προϊόντα ", στις 27 - 29 Μαΐου 2022 στο ξενοδοχείο Ramada Attika Riviera στη Νέα Μάκρη Αττικής.
Σας ενημερώνουμε ότι τη Τετάρτη 13 Απριλίου 2022 θα διεξαχθεί το τρίτο & τελευταίο μάθημα της Ενότητας «Μελέτη Διαταραχών Αναπνοής στον Ύπνο», του κύκλου Εκπαιδευτικών Μαθημάτων της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας.
Σας ενημερώνουμε ότι το 4ο Webinar του διετούς Κύκλου Εκπαίδευσης στον Καρκίνο Πνεύμονα (2022-2023) «Από το Α έως το Ω», με τίτλο «Οι βρογχοσκοπικές τεχνικές στον Καρκίνο του Πνεύμονα» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Απριλίου 2022 στις 17:00-19:00, και θα προβληθεί μέσω της ιστοσελίδας www.livemed.gr.
Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, σε συνεργασία με την Πνευμονολογική Κλινική του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, την Πανεπιστημιακή Πνευμονολογική Κλινική της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης & τον Σύλλογο Πνευμονολόγων Ν. Χανίων, θα πραγματοποιήσει ημερίδα με θέμα "Εκπαιδευτικές προσεγγίσεις στην Πνευμονολογία : Η περιφέρεια στο επίκεντρο" το Σάββατο 9 Απριλίου 2022 , στο «Σπίτι του Πολιτισμού» στο Ρέθυμνο.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΙΝΟΥ