Loading...
 

Μια κοινωνική πρωτοβουλία για τον καρκίνο του Πνεύμονα
από την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία
που προάγει την έγκαιρη διάγνωση και τη διακοπή Καπνίσματος,
με την υποστήριξη της Johnson & Johnson.

Η «Ζωή με ΧΑΠ» μπορεί να γίνει πιο εύκολη
εάν βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση.
Βάλτε την άσκηση στη ζωή σας.
Επισκεφθείτε τον πρώτο ελληνικό ιστότοπο με οδηγίες
για κατ’ οίκον άσκηση ασθενών με ΧΑΠ.

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ΕΠΕ- Έτους 2024

Αναλυτικό Πρόγραμμα Μαθημάτων περιόδου 
(Ιανουαρίου-Απριλίου 2024)Δείτε περισσότερα

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων 2022-2023 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ταυτότητα και αποστολή της
Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας

Σκοπός της Ε.Π.Ε. είναι η προαγωγή και προώθηση της γνώσης σε θέματα σχετικά με τη λειτουργία και τις παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος και η εκπαίδευση των γιατρών στις νεότερες απόψεις και τεχνικές.

Δείτε αναλυτικά τους σκοπούς της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας. Σκοπός της ΕΠΕ

ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταία Νέα & Ανακοινώσεις

 

 • 21 Mar 2024
  Η Μονάδα Επεμβατικής Πνευμονολογίας της Α΄ Πανεπιστημιακής Πνευμονολογικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, η ΗΤΑΙΡ και η European Association for Bronchology and Interventional Pulmonology (EABIP) σε συνεργασία με την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, διοργανώνουν το "1st Thoracic US, Pleural Procedures and Thoracoscopy Course", το οποίο θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 4-6 Ιουλίου 2024 στο Ν.Ν.Θ.Α. «Η Σωτηρία».
   
   
 • 21 Mar 2024
  Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα world-bronchiectasis-conference.org/2024

  Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας.

   
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  20 Mar 2024

   Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι πλέον κάθε Ομάδα Εργασίας της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, στα πρότυπα της ERS, έχει έναν νέο πνευμονολόγο κάτω των 40 ετών ως μέλος του σχεδιασμού και της οργάνωσης της ομάδας.

  Οι Early Career Members (ECM) επιλέχθηκαν με βάσει τις προτάσεις των Υπευθύνων των Ομάδων Εργασίας και είναι οι εξής:

   
 • 19 Mar 2024

  Σήμερα Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 και ώρα 6μμ, θα πραγματοποιηθεί το 4ο μάθημα με θέμα «ΚΥΣΤΙΚΗ ΙΝΩΣΗ», που διοργανώνει η Πνευμονολογική Κλινική  ΑΠΘ σε συνεργασία με τη Μονάδα Κυστικής Ίνωσης Ενηλίκων του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου, τη Μονάδα Κυστικής Ίνωσης της Γ’ Παιδιατρικής Κλινικής ΑΠΘ και την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία.

   
 • 19 Mar 2024

  Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία σε συνεργασία με το Γ.Ν.Θ. «Γ. Παπανικολάου», την Πνευμονολογική Κλινική ΑΠΘ και την Εταιρεία Νοσημάτων Θώρακος Ελλάδος, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Φυματίωσης, διοργανώνει ημερίδα την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 και ώρα 17.30 – 21.30 στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, στην αίθουσα  Μ. Αναγνωστάκης.

   
 • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  19 Mar 2024

  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024 θα διεξαχθεί το δεύτερο μάθημα της ενότητας "Η Πνευμονολογία στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών" του Κύκλου Εκπαιδευτικών Μαθημάτων της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας.

   
798 Αντικείμενα. Σελίδα 5/133
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
 • ERS
  30 Oct 2023

  Αγαπητοί συνάδελφοι,

  Σας ενημερώνουμε ότι για τις εκλογές της ERS θέτουν υποψηφιότητα συνολικά 12 Έλληνες συνάδελφοί μας.

  Αναλυτικά οι υποψηφιότητες και οι θέσεις είναι:

   
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  24 Oct 2023

   Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ΧΑΠ (15 Νοεμβρίου) θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία σχεδιάζει ενημερωτικές αφίσες με στόχο την ανάρτηση τους στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης του κοινού αναφορικά με τη νόσο.

   
 • ERS
  26 Oct 2023

  Όσοι Πνευμονολόγοι - Μέλη της ΕΠΕ είναι υποψήφιοι για τα Groups - Assemblies της ERS, παρακαλούμε να αποστείλουν τις υποψηφιότητές τους στην ΕΠΕ έως και το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023, με σκοπό να ενημερώσουμε τα μέλη μας για την υποστήριξή τους.

   
 • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
  26 Oct 2023
  Ο Παθολογικός Τομέας του Γ.Ν. Λειβαδιάς ζητά άμεσα συνεργασία με ένα/μία Επικουρικό Ιατρό ή Ιδιώτη Ιατρό με Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών ειδικότητας Πνευμονολογίας-Φυματιολογίας.
   
 • 24 Oct 2023

  Από την Παρασκευή 20 έως την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023 διεξήχθη στη Λίμνη Πλαστήρα,  το 8ο Σεμινάριο Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης - Ημέρες Άσθματος 2023 "Νέοι Ορίζοντες στη διαχείριση του Άσθματος" της Ομάδας Εργασίας Βρογχικού Άσθματος της ΕΠΕ.

   
 • ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ
  23 Oct 2023

  Αγαπητοί Συνάδελφοι/ Μέλη της ΕΠΕ,

  Σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ συνεδρίασε την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023 και ασχολήθηκε με 14 θέματα. Αυτή ήταν η πρώτη συνεδρίαση του παρόντος ΔΣ. Σας κοινοποιούμε τα βασικά ζητήματα και τις σχετικές αποφάσεις που πάρθηκαν για τα θέματα αυτά, έχοντας ως βασικό σκοπό την  ενημέρωση των μελών μας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προσθέσετε κάτι ή να μας ενημερώσετε για τις απόψεις σας, μπορείτε να το κάνετε μέσω του e-mail της Εταιρείας:

   
792 Αντικείμενα. Σελίδα 18/132
 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΙΝΟΥ

Websites ενημέρωσης του Κοινού

 

© 2024 Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία - All rights reserved
Developed by LogicOne