Loading...
 

Μια κοινωνική πρωτοβουλία για τον καρκίνο του Πνεύμονα
από την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία
που προάγει την έγκαιρη διάγνωση και τη διακοπή Καπνίσματος,
με την υποστήριξη της Johnson & Johnson.


Έχεις έναν ασθενή με δύσκολα αντιμετωπίσιμο άσθμα;
Χρειάζεσαι μια δεύτερη γνώμη;

Κάνε την εγγραφή σου στην πλατφόρμα www.asthmachain.gr

Δείτε περισσότερα

Έχετε μαζί σας αυτό το ΠΛΑΝΟ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΘΜΑ όταν επισκέπτεστε το γιατρό σας!

Με την υποστήριξη της Ομάδας Άσθματος της ΕΠΕ και της εταιρείας 
AstraZeneca

Κατεβάστε το πλάνο

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ταυτότητα και αποστολή της
Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας

Σκοπός της Ε.Π.Ε. είναι η προαγωγή και προώθηση της γνώσης σε θέματα σχετικά με τη λειτουργία και τις παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος και η εκπαίδευση των γιατρών στις νεότερες απόψεις και τεχνικές.

Δείτε αναλυτικά τους σκοπούς της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας. Σκοπός της ΕΠΕ

ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταία Νέα & Ανακοινώσεις

 

425 Αντικείμενα. Σελίδα 6/71
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
 • 10 Mar 2022

  Έχεις έναν ασθενή με δύσκολα αντιμετωπίσιμο άσθμα;  Χρειάζεσαι μια δεύτερη γνώμη;
  Κάνε την εγγραφή σου  στην πλατφόρμα www.asthmachain.gr και συνδέσου τώρα με τα 15 Κέντρα Άσθματος που λειτουργούν πανελλαδικά. Η δική μας αλυσίδα επικοινωνίας , για την καλύτερη διαχείριση των ασθενών με σοβαρό άσθμα!

                                                                                               

   

   

   
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  08 Mar 2022
  Μετά  από εντατική προετοιμασία ενός χρόνου η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία ανακοινώνει τις Οδηγίες για τον προεγχειρητικό έλεγχο. Θεωρεί κομβικό το ρόλο του Πνευμονολόγου για αυτό και οι Οδηγίες θα σταλούν σε αρμόδιους φορείς που αφορούν δημόσιο και ιδιωτικό τομέα όπως ΚΕΣΥ, ΠΙΣ, Ιατρικούς Συλλόγους,  Επιστημονικές Εταιρείες Χειρουργικών Ειδικοτήτων , Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών και Πανελλήνια Ένωση Ιδιωτικών Κλινικών.
   
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  28 Feb 2022

  Η ΕΠΕ ανακοινώνει τις αναθεωρημένες οδηγίες για τη διαχείριση ασθενών με Long-Post Covid. Θα ήθελε να ενημερώσει τους ασθενείς, οι οποίοι νόσησαν από Covid-19 και παρουσιάζουν συμπτώματα ή σημεία πιθανών μακροχρόνιων επιπλοκών της νόσου (long -covid) ή έχουν απορίες και ερωτήσεις για την αποθεραπεία τους, ότι μπορούν να απευθύνονται στους συναδέλφους Ιδιώτες Πνευμονολόγους της περιοχής τους, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή της πανδημίας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης του Covid-19 και γνωρίζουν την νόσο και τις πιθανές επιπλοκές ως καθ΄ ύλην αρμόδιοι γιατροί.

  Για όσους επιθυμούν να απευθυνθούν στις Δημόσιες Δομές Υγείας, παρακάτω παρατίθενται οι μέρες και οι ώρες λειτουργίας των Πνευμονολογικών Ιατρείων Post-Covid σε αυτές:

   
 • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  04 Mar 2022

  Σας ενημερώνουμε ότι τη Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022 θα διεξαχθεί το πρώτο μάθημα της Ενότητας «Μελέτη Διαταραχών Αναπνοής στον Ύπνο», του κύκλου Εκπαιδευτικών Μαθημάτων της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας.

   
 • ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ
  08 Mar 2022

  Αγαπητοί Συνάδελφοι/ Μέλη της ΕΠΕ,

  Σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ συνεδρίασε στις 23 Φεβρουαρίου 2022 και ασχολήθηκε με 15  θέματα. Σας κοινοποιούμε τα βασικά ζητήματα και τις  σχετικές αποφάσεις που πάρθηκαν για τα θέματα αυτά, έχοντας ως βασικό σκοπό την  ενημέρωση των μελών μας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προσθέσετε κάτι ή να μας ενημερώσετε για τις απόψεις σας, μπορείτε να το κάνετε μέσω του e-mail της Εταιρείας:

   
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  25 Feb 2022
  Σε πρόσφατη ανακοίνωση της ΗΔΙΚΑ (10/2/2022) έχουν ενεργοποιηθεί στο Σύστημα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης τα εμβόλια απευαισθητοποίησης. Η συνταγογράφηση γίνεται μόνο από αλλεργιολόγους, παιδιάτρους και ΩΡΛ.
   
   
419 Αντικείμενα. Σελίδα 13/70
 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΙΝΟΥ

Websites ενημέρωσης του Κοινού

 

© 2022 Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία - All rights reserved
Developed by LogicOne