Loading...
 

Η «Ζωή με ΧΑΠ» μπορεί να γίνει πιο εύκολη
εάν βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση.
Βάλτε την άσκηση στη ζωή σας.
Επισκεφθείτε τον πρώτο ελληνικό ιστότοπο με οδηγίες
για κατ’ οίκον άσκηση ασθενών με ΧΑΠ.

Μια κοινωνική πρωτοβουλία για τον καρκίνο του Πνεύμονα
από την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία
που προάγει την έγκαιρη διάγνωση και τη διακοπή Καπνίσματος,
με την υποστήριξη της Johnson & Johnson.

Εκλογική Διαδικασία Ανάδειξης νέου ΔΣ της ΕΠΕ 2023

Αγαπητοί/-ές συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι όπως ήδη σας έχει γνωστοποιηθεί,
η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας
θα διεξαχθεί για πρώτη φορά με ηλεκτρονική ψηφοφορία, με βάση το νέο καταστατικό που ψηφίστηκε το 2021,
επικυρώθηκε νομικά και είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της ΕΠΕ.

Δείτε περισσότερα

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων 2022-2023 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ταυτότητα και αποστολή της
Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας

Σκοπός της Ε.Π.Ε. είναι η προαγωγή και προώθηση της γνώσης σε θέματα σχετικά με τη λειτουργία και τις παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος και η εκπαίδευση των γιατρών στις νεότερες απόψεις και τεχνικές.

Δείτε αναλυτικά τους σκοπούς της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας. Σκοπός της ΕΠΕ

ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταία Νέα & Ανακοινώσεις

 

 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  16 Jun 2023

  Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία (ΕΠΕ) με τη συμμετοχή και εκπροσώπηση των μεγαλύτερων πνευμονολογικών κλινικών της χώρας προχώρησε στην έκδοση συστάσεων που αφορούν στην κατά το δυνατόν καλύτερη διαγνωστική προσέγγιση και αντιμετώπιση ασθενών με πιθανή ή επιβεβαιωμένη Οξεία Πνευμονική Εμβολή (ΠΕ).

   
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  16 Jun 2023

  Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία στο πλαίσιο της καμπάνιας της ΖωήμεΧΑΠ, θα συμμετέχει την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023 στο Μαραθώνιο της Αθήνας, στη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων, με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για την Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ).

   
 • 16 Jun 2023

  Η  Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, μέσω της Μονάδας Προληπτικού Ελέγχου και σε συνεργασία με τη τοπική αυτοδιοίκηση, τους τοπικούς φορείς υγείας και φυσικά τους Έλληνες Πνευμονολόγους  πραγματοποίησε δράση προληπτικού χαρακτήρα για την προστασία & προαγωγή της υγείας του γενικού πληθυσμού σχετικά με τις παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος.

   
 • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  15 Jun 2023
  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εκδήλωση με θέμα "Τι ακούστηκε στο ATS 2023" που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 είναι διαθέσιμη στο κανάλι της εταιρείας στο Youtube & μπορείτε να την παρακολουθήσετε παρακάτω:
   
 • 12 Jun 2023
  Η σπιρομέτρηση και οι λοιπές λειτουργικές δοκιμασίες των πνευμόνων (ΛΔΠ) αποτελούν βασικά εργαλεία για τη διάγνωση και την παρακολούθηση των παθήσεων του αναπνευστικού. Η ασφάλεια των δοκιμασιών αυτών σε σωστά οργανωμένα ιατρεία έχει ιστορικά αποδειχθεί τόσο σε νοσοκομειακό όσο και σε επίπεδο πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.
   
 • 08 Jun 2023

  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο καθηγητής κ Κ. Συρίγος, Πρόεδρος του 9ου Διεθνούς Συνεδρίου Καρκίνου Πνεύμονα, που θα πραγματοποιηθεί στις 23-25 Ιουνίου 2023, προσφέρει 10 δωρεάν εγγραφές σε μέλη της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας που ενδιαφέρονται για την Ογκολογία Θώρακος.

   
672 Αντικείμενα. Σελίδα 11/112
 
 • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
  13 Jul 2023

  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κύπρου έχει προκηρύξει αριθμό θέσεων Επισκεπτών Ακαδημαϊκών στις βαθμίδες Λέκτορα ή Επίκουρου Καθηγητή. 

   
 • 03 Jul 2023
  Σας ανακοινώνουμε το 1ο Impact Factor του περιοδικού Pneumon το 2023. 
  Συνεχίζεται η προσπάθεια του εκδοτικού οίκου European Publishing, καθώς και του Chief Editor, κ Κ. Κωστίκα, για την είσοδο στο Pub Med.
   
 • ERS
  03 Jul 2023

  Κατά τη διάρκεια του ATS 2023, o πρόεδρος της ΕΠΕ συναντήθηκε με την ηγεσία της ERS και συζήτησαν τις σχέσεις των δύο εταιρειών. Συμφωνήθηκε η συμμετοχή της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας στο IRC, η εκδήλωση της ΕΠΕ στο Village στη διάρκεια τoυ ERS 2023 καθώς και η επικέντρωση της ΕΠΕ στους ECM με σκοπό την πιο ενεργή παρουσία τους στην ERS.
  Η ανασκόπηση όλων των θεμάτων που συζητήθηκαν.

   
 • 29 Jun 2023

  Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα "Τι ακούστηκε στο Συνέδριο της ERS 2023", από τις Ομάδες Εργασίας της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα, με ταυτόχρονη διαδικτυακή αναμετάδοση.

   
 • ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
  29 Jun 2023
  Τη διαμόρφωση σαφών και μετρήσιμων εθνικών στρατηγικών - για το μετασχηματισμό της μεταπανδημικής περίθαλψης του αναπνευστικού συστήματος και τη μείωση της θνησιμότητας από αναπνευστικά νοσήματα, κατά 1/3 σε όλο τον κόσμο έως το 2030, σύμφωνα με τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών,- ζητά από τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής στις ευρωπαϊκές χώρες που είναι υπό την εποπτεία του Π.Ο.Υ., ο Διεθνής Συνασπισμός για τις αναπνευστικές παθήσεις (International Respiratory Coalition-IRC) με το μανιφέστο που δημοσίευσε στις 26 Ιουνίου 2023.
   
 • 29 Jun 2023
  ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΠΝΕΥΜΟΝΑ (ΠΕΚΠ) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ TASK FORCE: Γ.ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΙ.ΓΚΙΟΖΟΣ
   
666 Αντικείμενα. Σελίδα 8/111
3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΙΝΟΥ

Websites ενημέρωσης του Κοινού

 

© 2023 Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία - All rights reserved
Developed by LogicOne