Loading...
 

Η «Ζωή με ΧΑΠ» μπορεί να γίνει πιο εύκολη
εάν βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση.
Βάλτε την άσκηση στη ζωή σας.
Επισκεφθείτε τον πρώτο ελληνικό ιστότοπο με οδηγίες
για κατ’ οίκον άσκηση ασθενών με ΧΑΠ.

Μια κοινωνική πρωτοβουλία για τον καρκίνο του Πνεύμονα
από την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία
που προάγει την έγκαιρη διάγνωση και τη διακοπή Καπνίσματος,
με την υποστήριξη της Johnson & Johnson.

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων 2022-2023

Δείτε το αναλυτικό ημερολόγιο με τις προσεχείς εκδηλώσεις και τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες της ΕΠΕ.

Κατεβάστε το ημερολόγιο

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ταυτότητα και αποστολή της
Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας

Σκοπός της Ε.Π.Ε. είναι η προαγωγή και προώθηση της γνώσης σε θέματα σχετικά με τη λειτουργία και τις παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος και η εκπαίδευση των γιατρών στις νεότερες απόψεις και τεχνικές.

Δείτε αναλυτικά τους σκοπούς της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας. Σκοπός της ΕΠΕ

ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταία Νέα & Ανακοινώσεις

 

 • ERS
  06 Apr 2022

  Το πρόγραμμα υποτροφιών της ERS, RESPIRE4 (Respiratory Science Promoted by International Research Exchanges 4) προσφέρει μια πλατφόρμα για αρχάριους ερευνητές να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους σε ένα διεθνές περιβάλλον και υποστηρίζει τους υποτρόφους στο ταξίδι τους για να γίνουν μελλοντικοί ηγέτες στον αναπνευστικό τομέα.

   
 • ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ
  05 Apr 2022

  Αγαπητοί Συνάδελφοι/ Μέλη της ΕΠΕ,

  Σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ συνεδρίασε στις 23 Μαρτίου 2022 και ασχολήθηκε με 17 θέματα. Σας κοινοποιούμε τα βασικά ζητήματα και τις  σχετικές αποφάσεις που πάρθηκαν για τα θέματα αυτά, έχοντας ως βασικό σκοπό την  ενημέρωση των μελών μας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προσθέσετε κάτι ή να μας ενημερώσετε για τις απόψεις σας, μπορείτε να το κάνετε μέσω του e-mail της Εταιρείας:

   
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  04 Apr 2022
  Η ΕΠΕ κοινοποιεί: α. Τις θέσεις της που αφορούν την εκπαίδευση όπως αυτές διαβιβάστηκαν στην επιτροπή του ΚΕΣΥ. Παράλληλα αναπτύσσει την θέση της για την εξειδίκευση στην Ογκολογία θώρακα.

  Διαβάστε την επιστολή προς το ΚΕΣΥ ΕΔΩ

  Θέση της ΕΠΕ για εξειδίκευση στην Ογκολογία Θώρακος ΕΔΩ


   
 •  
 • 31 Mar 2022
  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με το 5th World Bronchiectasis & NTM Conference που θα διεξαχθεί στις 30 Ιουνίου - 2 Ιουλίου 2022 στην Πράγα.

   
 • 30 Mar 2022

  Αγαπητοί συνάδελφοι,

  Στην ομάδα αυτή άρθρων που σας ανακοινώνουμε θα βρείτε πολύ ενδιαφέροντα θέματα όπως μια νέα φαρμακευτική θεραπεία για την υπνική άπνοια που έγινε σε μια μικρή αλλά καλά οργανωμένη μελέτη. Θα δούμε σε άλλο άρθρο ανασκόπησης, την σύνδεση των διαταραχών του ύπνου με το γενετικό υπόβαθρο, σε άλλη μελέτη θα διερευνήσουμε την επίδραση ψυχολογικών παρεμβάσεων όπως η ενσυνειδητότητα στην αξιοποίηση για τον περιορισμό της αναβλητικότητας της έναρξης ώρας ύπνου, που είναι ένα σημαντικό πρόβλημα της σημερινής κοινωνίας.

   
451 Αντικείμενα. Σελίδα 15/76
 
 • ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
  03 May 2022

  Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Εμβολιασμού σηματοδοτείται σε όλη την Ευρώπη κάθε χρόνο, την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου. Στοχεύει στην ευαισθητοποίηση σχετικά με τη σημασία του εμβολιασμού για την υγεία και ευημερία του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου πληθυσμού.

   
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  27 Apr 2022

  Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022 θα πραγματοποιηθούν δύο παράλληλες εκδηλώσεις σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη, από τις Ομάδες Εργασίας της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας με θέμα  "Τι ακούστηκε στο Συνέδριο της ERS 2022".

   
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  27 Apr 2022

  Μετά από διαβούλευση της ΕΠΕ με τον ΕΟΠΥΥ παραθέτουμε τα κριτήρια χορήγησης του υγρού οξυγόνου. Η ΕΠΕ θα συνεχίσει, στην  συνεργασία της με τον ΕΟΠΥΥ, να πράττει με επιστημονικά κριτήρια και με σκοπό την ορθολογιστική αντιμετώπιση των ζητημάτων.
  Διαβάστε το σχετικό κείμενο ΕΔΩ

   
 • 21 Apr 2022
  Σας ενημερώνουμε ότι η Γραμματεία της ΕΠΕ θα παραμείνει κλειστή από σήμερα Μ. Πέμπτη 21 Απριλίου έως και την Τρίτη 26 Απριλίου 2022.
  Σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα!
   
 • ERS
  20 Apr 2022

  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία επιθυμεί να καλύψει τη συμμετοχή 8 Ιατρών Πνευμονολόγων/μελών της ΕΠΕ ( 7ειδικών & 1 ειδικευόμενου ) που δραστηριοποιούνται στις Λοιμώξεις, για το ERS International Congress 2022.

   
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  20 Apr 2022

  Αγαπητοί συνάδελφοι,

  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το 31ο Πανελλήνιο Πνευμονολογικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 8 – 11 Δεκεμβρίου 2022, στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.

   
445 Αντικείμενα. Σελίδα 11/75
 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΙΝΟΥ

Websites ενημέρωσης του Κοινού

 

© 2022 Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία - All rights reserved
Developed by LogicOne