Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
Σκοπός της Ε.Π.Ε. είναι η προαγωγή και προώθηση της γνώσης σε θέματα σχετικά με τη λειτουργία και τις παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος και η εκπαίδευση των γιατρών στις νεότερες απόψεις και τεχνικές.
Δείτε αναλυτικά τους σκοπούς της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας. Σκοπός της ΕΠΕ
ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023 θα διεξαχθεί το πρώτο μάθημα της ενότητας «Επεμβατική Πνευμονολογία» του Κύκλου Εκπαιδευτικών Μαθημάτων της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας.
Η ΕΑΒΙΡ (European Association for Bronchoscopy and Interventional Pulmonology), σε συνεργασία με την ΗΤΑΙΡ και την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, διοργανώνει Σεμινάριο Επεμβατικής Βρογχοσκόπησης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί 1-3 Ιουνίου 2023 στην Α' Πνευμονολογική Κλινική του ΕΚΠΑ στο ΝΝΘΑ "Η Σωτηρία" υπό την αιγίδα του Παν/μίου Αθηνών.
Σας ενημερώνουμε ότι αύριο Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023 και (τοπική) ώρα 10 π.μ. θα πραγματοποιηθεί το ERS Satellites 2023. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί διαδικτυακά μέσω πλατφόρμας και οι παρουσιάσεις θα αφορούν τα εξής θέματα:
Η Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων & η Εταιρεία Παθολογίας ΒΔ Ελλάδος διοργανώνουν το συνέδριο «What is New in Respiratory Medicine» που θα πραγματοποιηθεί στις 22 - 25 Σεπτεμβρίου 2022 στα Ιωάννινα.
Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία αισθάνεται ιδιαίτερη τιμή και χαρά για τη βράβευσή της με 2 βραβεία που αφορούν την καμπάνια της που υποστηρίζεται από την εταιρεία Johnson&Johnson με τίτλο «Ανάσα Ζωής» και αφορά τον προσυμπτωματικό έλεγχο για το καρκίνο του πνεύμονα με την Αξονική τομογραφία θώρακος χαμηλής δόσης σε ετήσια βάση και σε συγκεκριμένες ηλικιακές ομάδες καπνιστών ή/και πρώην καπνιστών.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΙΝΟΥ