Loading...
 

Μια κοινωνική πρωτοβουλία για τον καρκίνο του Πνεύμονα
από την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία
που προάγει την έγκαιρη διάγνωση και τη διακοπή Καπνίσματος,
με την υποστήριξη της Johnson & Johnson.

Επικαιροποίηση οδηγιών
διαχείρισης κατ' οίκον ασθενούς
ύποπτου ή επιβεβαιωμένου με COVID-19

Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία επικαιροποιεί
τις 
Oδηγίες διαχείρισης περιστατικού λοίμωξης
από COVID-19 κατ’ οίκον. 

Δείτε περισσότερα

Μαθήματα Επείγουσας Πνευμονολογίας
ακαδημαϊκού έτους 2021

Ο κύκλος μαθημάτων
"
Η Πνευμονολογία στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών
αρχίζει το Σάββατο 15 Μαΐου και αποτελείται απο 4 ενότητες.

Δείτε περισσότερα

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ταυτότητα και αποστολή της
Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας

Σκοπός της Ε.Π.Ε. είναι η προαγωγή και προώθηση της γνώσης σε θέματα σχετικά με τη λειτουργία και τις παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος και η εκπαίδευση των γιατρών στις νεότερες απόψεις και τεχνικές.

Δείτε αναλυτικά τους σκοπούς της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας. Σκοπός της ΕΠΕ

ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταία Νέα & Ανακοινώσεις

 

 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  24 Ιούν 2021
  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω του μεγάλου αριθμού δηλώσεων συμμετοχής στα σεμινάρια ALS, η φόρμα εγγραφής κλείνει. Σας υπενθυμίζουμε ότι θα δοθεί προτεραιότητα σε ειδικευόμενους & ιατρούς Πνευμονολόγους κάτω των 40ετών.
  Σχετικά με τα ονόματα των επιτυχόντων θα ενημερωθείτε σύντομα.
  Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον!
   
 • ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ
  23 Ιούν 2021

  Αγαπητοί Συνάδελφοι/ Μέλη της ΕΠΕ

  Σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ συνεδρίασε στις 17 Ιουνίου 2021 και ασχολήθηκε  με 20 θέματα. Σας κοινοποιούμε τα βασικά ζητήματα και τις  σχετικές αποφάσεις που πάρθηκαν για τα θέματα αυτά, έχοντας ως βασικό σκοπό την  ενημέρωση των μελών μας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προσθέσετε κάτι ή να μας ενημερώσετε για τις απόψεις σας, μπορείτε να το κάνετε μέσω του e-mail της Εταιρείας.

   
 • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  23 Ιούν 2021

  Σας ενημερώνουμε σχετικά με την παράταση καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής αιτήσεων για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διοίκηση Οικονομικών Μονάδων - University of Athens MBA», του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022. Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει την ειδίκευση "Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας (Healthcare Management)" και ως εκ τούτου είναι συναφές με τα ιατρικά, νοσηλευτικά και διοικητικά επαγγέλματα.

   
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  22 Ιούν 2021
  Η ΕΠΕ ανακοινώνει τη μεταβίβαση του περιοδικού ''Πνεύμων'' στον εκδοτικό οίκο European Publishing. Νέος Chief Editor αναλαμβάνει με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ  ο Αν Καθηγητής Κωνσταντίνος Κωστίκας.
  Το περιοδικό παραμένει ως το επίσημο περιοδικό της ΕΠΕ. Σύντομα θα γίνει παρουσίαση του νέου ιστότοπου του περιοδικού που θα περιλαμβάνει και  online υποβολή άρθρων.
   
 • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  22 Ιούν 2021

  Σας ενημερώνουμε ότι η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, σε μια προσπάθεια να επεκταθεί η πιστοποιημένη εκπαίδευση ALS (AdvancedLifeSupport-Προχωρημένη Υποστήριξη Ζωής) στους Πνευμονολόγους και στα πλαίσια της συνεργασίας της με την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία (ΕΚΕ), θα χρηματοδοτήσει για τα επόμενα 2 χρόνια τη συμμετοχή 30 νέων ιατρών πνευμονολόγων.

   
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  19 Ιούν 2021

  Αγαπητοί συνάδελφοι /μέλη της ΕΠΕ

  Σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει μια διαθέσιμη θέση Επικουρικού Πνευμονολόγου στην Πνευμονολογική Μονάδα της Θεραπευτικής Κλινικής του Νοσ. Αλεξάνδρα. Η προκήρυξη ισχύει μέχρι 30/06/2021.

   
214 Αντικείμενα. Σελίδα 5/36
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
 • WEBINAR
  21 Ιούλ 2021
  Την Τετάρτη 22 Σεπτεβρίου & ώρα 19.30 θα διεξαχθεί διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα "Τί ακούστηκε στο τελευταίο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Πνευμονολογικής Εταιρείας (ERS)".
   
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  20 Ιούλ 2021

  Το ΔΣ της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας αποφάσισε ομόφωνα & επέλεξε για το 2021-2022 τους 30 συμμετέχοντες  στα πιστοποιημένα  σεμινάρια ΑLS που διοργανώνει η Ομάδα Εργασίας ΚαρδιοΠνευμονικής Αναζωογόνησης και Εντατικής Θεραπείας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας.

   
 • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  19 Ιούλ 2021
  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με το 2ο Κύκλο του Εκπαιδευτικού Προγράμματος της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, περιόδου Σεπτεμβρίου - Δεκεμβρίου 2021.
   
 • ERS
  14 Ιούλ 2021

  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία επιθυμεί να καλύψει τη θέση 50 Ιατρών Πνευμονολόγων/ μελών της ΕΠΕ (ειδικευμένων & ειδικευόμενων) για διαδικτυακή παρακολούθηση του ERS International Virtual  Congress 2021.

   
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  13 Ιούλ 2021

  Οι αυξημένες ανάγκες και τα λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Πνευμονολογικές Κλινικές του ΕΣΥ, ήταν το αντικείμενο συζήτησης, στο πλαίσιο της συνάντησης του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κου Βασίλη Κοντοζαμάνη με τον Πρόεδρο της ΕΠΕ, κ. Στέλιο Λουκίδη. Στη συνάντηση συμμετείχε και η πρόεδρος του ΚΕΣΥ κα Μίνα Γκάγκα.

   
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  12 Ιούλ 2021
  Την Πέμπτη 08 Ιουλίου 2021 στον ΕΟΠΥΥ πραγματοποιήθηκε κοινή συνάντηση του Αναπληρωτή Διοικητή ΕΟΠΥΥ κου Καλομοίρη Θεόδωρου και του Προϊστάμενου Διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού κου Θεοφάνη Ρηγάτου με μέλη ΔΣ της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας και της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας.
   
208 Αντικείμενα. Σελίδα 1/35
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΙΝΟΥ

Websites ενημέρωσης του Κοινού

 

© 2021 Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία - All rights reserved
Developed by LogicOne