Loading...
 

Μια κοινωνική πρωτοβουλία για τον καρκίνο του Πνεύμονα
από την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία
που προάγει την έγκαιρη διάγνωση και τη διακοπή Καπνίσματος,
με την υποστήριξη της Johnson & Johnson.

Επικαιροποίηση οδηγιών
διαχείρισης κατ' οίκον ασθενούς
ύποπτου ή επιβεβαιωμένου με COVID-19

Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία επικαιροποιεί
τις 
Oδηγίες διαχείρισης περιστατικού λοίμωξης
από COVID-19 κατ’ οίκον. 

Δείτε περισσότερα

Μαθήματα Επείγουσας Πνευμονολογίας
ακαδημαϊκού έτους 2021

Ο κύκλος μαθημάτων
"
Η Πνευμονολογία στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών
αρχίζει το Σάββατο 15 Μαΐου και αποτελείται απο 4 ενότητες.

Δείτε περισσότερα

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ταυτότητα και αποστολή της
Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας

Σκοπός της Ε.Π.Ε. είναι η προαγωγή και προώθηση της γνώσης σε θέματα σχετικά με τη λειτουργία και τις παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος και η εκπαίδευση των γιατρών στις νεότερες απόψεις και τεχνικές.

Δείτε αναλυτικά τους σκοπούς της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας. Σκοπός της ΕΠΕ

ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταία Νέα & Ανακοινώσεις

 

 • ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ
  23 Ιούν 2021

  Αγαπητοί Συνάδελφοι/ Μέλη της ΕΠΕ

  Σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ συνεδρίασε στις 17 Ιουνίου 2021 και ασχολήθηκε  με 20 θέματα. Σας κοινοποιούμε τα βασικά ζητήματα και τις  σχετικές αποφάσεις που πάρθηκαν για τα θέματα αυτά, έχοντας ως βασικό σκοπό την  ενημέρωση των μελών μας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προσθέσετε κάτι ή να μας ενημερώσετε για τις απόψεις σας, μπορείτε να το κάνετε μέσω του e-mail της Εταιρείας.

   
 • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  23 Ιούν 2021

  Σας ενημερώνουμε σχετικά με την παράταση καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής αιτήσεων για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διοίκηση Οικονομικών Μονάδων - University of Athens MBA», του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022. Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει την ειδίκευση "Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας (Healthcare Management)" και ως εκ τούτου είναι συναφές με τα ιατρικά, νοσηλευτικά και διοικητικά επαγγέλματα.

   
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  22 Ιούν 2021
  Η ΕΠΕ ανακοινώνει τη μεταβίβαση του περιοδικού ''Πνεύμων'' στον εκδοτικό οίκο European Publishing. Νέος Chief Editor αναλαμβάνει με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ  ο Αν Καθηγητής Κωνσταντίνος Κωστίκας.
  Το περιοδικό παραμένει ως το επίσημο περιοδικό της ΕΠΕ. Σύντομα θα γίνει παρουσίαση του νέου ιστότοπου του περιοδικού που θα περιλαμβάνει και  online υποβολή άρθρων.
   
 • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  22 Ιούν 2021

  Σας ενημερώνουμε ότι η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, σε μια προσπάθεια να επεκταθεί η πιστοποιημένη εκπαίδευση ALS (AdvancedLifeSupport-Προχωρημένη Υποστήριξη Ζωής) στους Πνευμονολόγους και στα πλαίσια της συνεργασίας της με την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία (ΕΚΕ), θα χρηματοδοτήσει για τα επόμενα 2 χρόνια τη συμμετοχή 30 νέων ιατρών πνευμονολόγων.

   
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  19 Ιούν 2021

  Αγαπητοί συνάδελφοι /μέλη της ΕΠΕ

  Σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει μια διαθέσιμη θέση Επικουρικού Πνευμονολόγου στην Πνευμονολογική Μονάδα της Θεραπευτικής Κλινικής του Νοσ. Αλεξάνδρα. Η προκήρυξη ισχύει μέχρι 30/06/2021.

   
 • 16 Ιούν 2021

  Το 6ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Επεμβατικής Πνευμονολογίας της European Association for Bronchology (EAB-IΡ) και υπό την αιγίδα της ΕΠΕ  και της WABIP διοργανώνεται για πρώτη φορά στη χώρα μας σε υβριδική μορφή στις 15-17 Οκτωβρίου στην Αθήνα. Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη διεθνή συνάντηση που θα συγκεντρώσει τους πλέον έμπειρους διεθνούς φήμης επεμβατικούς πνευμονολόγους.

   
213 Αντικείμενα. Σελίδα 5/36
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
 • WEBINAR
  07 Ιούν 2021
  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 2 Ιουνίου το Webinar με θέμα "Η πρόληψη των εξαρτητικών συμπεριφορών στα σχολεία" που διοργάνωσαν η Διεύθυνση Δημοτικών Ιατρείων & Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με την Ομάδα Διακοπής Καπνίσματος και Προαγωγής Υγείας της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καπνίσματος.
  Το Webinar είναι διαθέσιμο στο κανάλι της εταιρείας στο YouTube στο παρακάτω σύνδεσμο:

  https://youtu.be/Ra0y03Bju94
   
   
 • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  07 Ιούν 2021

  Η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, οργανώνει και λειτουργεί Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) το οποίο οδηγεί στην απόκτηση Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΜΣ): «Αναπνευστική Ανεπάρκεια και Μηχανικός Αερισμός» (MSc in Respiratory Failure and Mechanical Ventilation) για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022. Την διοικητική υποστήριξη του ΠΜΣ ασκεί η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

   
 • ERS
  03 Ιούν 2021
  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με επερχόμενα διαδικτυακά σεμινάρια της ERS.
  Περισσότερες πληροφορίες στους παρακάτω συνδέσμους:
   
   
 • ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
  02 Ιούν 2021

  Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία συμμετείχε ενεργά στον 27οΔιάπλου της Ομάδας Αιγαίου που διήρκησε συνολικά δέκα (10) ημέρες από 14 Μαΐου 2021 έως 24 Μαΐου 2021.

   
 • ERS
  02 Ιούν 2021

  Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η ERS διοργανώνει διάφορες  εκδηλώσεις (virtual events) τις επόμενες εβδομάδες. 
  Περισσότερες πληροφορίες:

   
 • 02 Ιούν 2021
  Η Ομάδα Άσθματος της ΕΠΕ, σε συνεργασία με την Πνευμονολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας & την Πανεπιστημιακή Πνευμονολογική Κλινική Ιωαννίνων, θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με θέμα "Σοβαρό άσθμα στην εποχή των βιολογικών παραγόντων", το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021 στο Αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας.

   
207 Αντικείμενα. Σελίδα 6/35
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΙΝΟΥ

Websites ενημέρωσης του Κοινού

 

© 2021 Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία - All rights reserved
Developed by LogicOne