Loading...
 

Μια κοινωνική πρωτοβουλία για τον καρκίνο του Πνεύμονα
από την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία
που προάγει την έγκαιρη διάγνωση και τη διακοπή Καπνίσματος,
με την υποστήριξη της Johnson & Johnson.

Επικαιροποίηση οδηγιών
διαχείρισης κατ' οίκον ασθενούς
ύποπτου ή επιβεβαιωμένου με COVID-19

Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία επικαιροποιεί
τις 
Oδηγίες διαχείρισης περιστατικού λοίμωξης
από COVID-19 κατ’ οίκον. 

Δείτε περισσότερα

Μαθήματα Επείγουσας Πνευμονολογίας
ακαδημαϊκού έτους 2021

Ο κύκλος μαθημάτων
"
Η Πνευμονολογία στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών
αρχίζει το Σάββατο 15 Μαΐου και αποτελείται απο 4 ενότητες.

Δείτε περισσότερα

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ταυτότητα και αποστολή της
Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας

Σκοπός της Ε.Π.Ε. είναι η προαγωγή και προώθηση της γνώσης σε θέματα σχετικά με τη λειτουργία και τις παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος και η εκπαίδευση των γιατρών στις νεότερες απόψεις και τεχνικές.

Δείτε αναλυτικά τους σκοπούς της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας. Σκοπός της ΕΠΕ

ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταία Νέα & Ανακοινώσεις

 

 • 08 Ιούν 2021

  Αγαπητοί συνάδελφοι/μέλη της Ομάδας Εργασίας "Μελέτη Διαταραχών Αναπνοής Στον Ύπνο"

  Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της λειτουργίας της ομάδας έχει συσταθεί επιτροπή βιβλιογραφίας που σκοπό έχει να «αλιεύει» τα σημαντικότερα άρθρα του μήνα που δημοσιεύονται σε περιοδικά ειδικά για τον ύπνο, αλλά και τα γενικότερα μεγάλου κύρους και να τα κοινοποιεί σε όλη την ομάδα. Θα σας αποστέλλεται το abstract μαζί με το σύντομο σχόλιο στα ελληνικά.

   
 • WEBINAR
  07 Ιούν 2021
  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 2 Ιουνίου το Webinar με θέμα "Η πρόληψη των εξαρτητικών συμπεριφορών στα σχολεία" που διοργάνωσαν η Διεύθυνση Δημοτικών Ιατρείων & Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με την Ομάδα Διακοπής Καπνίσματος και Προαγωγής Υγείας της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καπνίσματος.
  Το Webinar είναι διαθέσιμο στο κανάλι της εταιρείας στο YouTube στο παρακάτω σύνδεσμο:

  https://youtu.be/Ra0y03Bju94
   
   
 • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  07 Ιούν 2021

  Η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, οργανώνει και λειτουργεί Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) το οποίο οδηγεί στην απόκτηση Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΜΣ): «Αναπνευστική Ανεπάρκεια και Μηχανικός Αερισμός» (MSc in Respiratory Failure and Mechanical Ventilation) για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022. Την διοικητική υποστήριξη του ΠΜΣ ασκεί η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

   
 • ERS
  03 Ιούν 2021
  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με επερχόμενα διαδικτυακά σεμινάρια της ERS.
  Περισσότερες πληροφορίες στους παρακάτω συνδέσμους:
   
   
 • ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
  02 Ιούν 2021

  Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία συμμετείχε ενεργά στον 27οΔιάπλου της Ομάδας Αιγαίου που διήρκησε συνολικά δέκα (10) ημέρες από 14 Μαΐου 2021 έως 24 Μαΐου 2021.

   
 • ERS
  02 Ιούν 2021

  Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η ERS διοργανώνει διάφορες  εκδηλώσεις (virtual events) τις επόμενες εβδομάδες. 
  Περισσότερες πληροφορίες:

   
214 Αντικείμενα. Σελίδα 7/36
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 
 • WEBINAR
  21 Ιούλ 2021
  Την Τετάρτη 22 Σεπτεβρίου & ώρα 19.30 θα διεξαχθεί διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα "Τί ακούστηκε στο τελευταίο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Πνευμονολογικής Εταιρείας (ERS)".
   
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  20 Ιούλ 2021

  Το ΔΣ της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας αποφάσισε ομόφωνα & επέλεξε για το 2021-2022 τους 30 συμμετέχοντες  στα πιστοποιημένα  σεμινάρια ΑLS που διοργανώνει η Ομάδα Εργασίας ΚαρδιοΠνευμονικής Αναζωογόνησης και Εντατικής Θεραπείας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας.

   
 • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  19 Ιούλ 2021
  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με το 2ο Κύκλο του Εκπαιδευτικού Προγράμματος της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, περιόδου Σεπτεμβρίου - Δεκεμβρίου 2021.
   
 • ERS
  14 Ιούλ 2021

  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία επιθυμεί να καλύψει τη θέση 50 Ιατρών Πνευμονολόγων/ μελών της ΕΠΕ (ειδικευμένων & ειδικευόμενων) για διαδικτυακή παρακολούθηση του ERS International Virtual  Congress 2021.

   
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  13 Ιούλ 2021

  Οι αυξημένες ανάγκες και τα λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Πνευμονολογικές Κλινικές του ΕΣΥ, ήταν το αντικείμενο συζήτησης, στο πλαίσιο της συνάντησης του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κου Βασίλη Κοντοζαμάνη με τον Πρόεδρο της ΕΠΕ, κ. Στέλιο Λουκίδη. Στη συνάντηση συμμετείχε και η πρόεδρος του ΚΕΣΥ κα Μίνα Γκάγκα.

   
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  12 Ιούλ 2021
  Την Πέμπτη 08 Ιουλίου 2021 στον ΕΟΠΥΥ πραγματοποιήθηκε κοινή συνάντηση του Αναπληρωτή Διοικητή ΕΟΠΥΥ κου Καλομοίρη Θεόδωρου και του Προϊστάμενου Διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού κου Θεοφάνη Ρηγάτου με μέλη ΔΣ της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας και της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας.
   
208 Αντικείμενα. Σελίδα 1/35
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΙΝΟΥ

Websites ενημέρωσης του Κοινού

 

© 2021 Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία - All rights reserved
Developed by LogicOne