Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
Σκοπός της Ε.Π.Ε. είναι η προαγωγή και προώθηση της γνώσης σε θέματα σχετικά με τη λειτουργία και τις παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος και η εκπαίδευση των γιατρών στις νεότερες απόψεις και τεχνικές.
Δείτε αναλυτικά τους σκοπούς της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας. Σκοπός της ΕΠΕ
ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία στο πλαίσιο της καμπάνιας της ΖωήμεΧΑΠ, θα συμμετέχει την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023 στο Μαραθώνιο της Αθήνας, στη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων, με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για την Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ).
Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, μέσω της Μονάδας Προληπτικού Ελέγχου και σε συνεργασία με τη τοπική αυτοδιοίκηση, τους τοπικούς φορείς υγείας και φυσικά τους Έλληνες Πνευμονολόγους πραγματοποίησε δράση προληπτικού χαρακτήρα για την προστασία & προαγωγή της υγείας του γενικού πληθυσμού σχετικά με τις παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο καθηγητής κ Κ. Συρίγος, Πρόεδρος του 9ου Διεθνούς Συνεδρίου Καρκίνου Πνεύμονα, που θα πραγματοποιηθεί στις 23-25 Ιουνίου 2023, προσφέρει 10 δωρεάν εγγραφές σε μέλη της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας που ενδιαφέρονται για την Ογκολογία Θώρακος.
Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, στα πλαίσια του εκπαιδευτικού της προγράμματος, θα πραγματοποιήσει διαδικτυακή εκδήλωση την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023, κατά την διάρκεια της οποίας θα παρουσιαστούν, από τους 5 Ιατρούς Πνευμονολόγους (& τον Συντονιστή) που επιχορηγήθηκαν από την ΕΠΕ να παρακολουθήσουν το ATS International Conference 2023, τα νεότερα δεδομένα στις παρακάτω ενότητες:
Karolinska Institutet is organizing EACCTB 2023 together with HTS and the course will be held in Athens, Greece, the 25-27th of October.
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διαδικτυακή εκδήλωση της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας «Το ταξίδι του Ασθενούς με άσθμα» την Τρίτη 2 Μαΐου 2023.
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Webinar «Οδηγίες ΕΠΕ για τον εμβολιασμό ασθενών με αναπνευστικά νοσήματα», την Τετάρτη 26 Απριλίου 2023 και ώρα 18.00.
Αγαπητοί Συνάδελφοι/ Μέλη της ΕΠΕ,
Σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ συνεδρίασε την Δευτέρα 24 Απριλίου 2023 και ασχολήθηκε με 21 θέματα. Στις 26 Απριλίου 2023 συνεδρίασε εκ νέου με μόνο ζήτημα το 32ο Πανελλήνιο Πνευμονολογικό συνέδριο. Σας κοινοποιούμε τα βασικά ζητήματα και τις σχετικές αποφάσεις που πάρθηκαν για τα θέματα αυτά, έχοντας ως βασικό σκοπό την ενημέρωση των μελών μας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προσθέσετε κάτι ή να μας ενημερώσετε για τις απόψεις σας, μπορείτε να το κάνετε μέσω του e-mail της Εταιρείας:
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΙΝΟΥ