Loading...
 

Επικαιροποίηση οδηγιών
διαχείρισης κατ' οίκον ασθενούς
ύποπτου ή επιβεβαιωμένου με COVID-19

Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία επικαιροποιεί
τις 
Oδηγίες διαχείρισης περιστατικού λοίμωξης
από COVID-19 κατ’ οίκον. 

Δείτε περισσότερα

Μαθήματα Επείγουσας Πνευμονολογίας
ακαδημαϊκού έτους 2021

Ο κύκλος μαθημάτων
"
Η Πνευμονολογία στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών
αρχίζει το Σάββατο 15 Μαΐου και αποτελείται απο 4 ενότητες.

Δείτε περισσότερα

ERS Respiratory Channel

Αποκτήστε πρόσβαση στο online περιεχόμενο της ERS, 
που περιλαμβάνει ζωντανές μεταδόσεις και σεμινάρια,
webinars, συζητήσεις, podcasts και πολλά άλλα

Δείτε περισσότερα

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ταυτότητα και αποστολή της
Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας

Σκοπός της Ε.Π.Ε. είναι η προαγωγή και προώθηση της γνώσης σε θέματα σχετικά με τη λειτουργία και τις παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος και η εκπαίδευση των γιατρών στις νεότερες απόψεις και τεχνικές.

Δείτε αναλυτικά τους σκοπούς της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας. Σκοπός της ΕΠΕ

ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταία Νέα & Ανακοινώσεις

 

157 Αντικείμενα. Σελίδα 1/27
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
 • 04 Φεβ 2021

  Η  ΕΠΕ αισθάνεται βαθύτατη θλίψη για την απώλεια του συναδέλφου Πρόδρομου Παπαϊωάνου. Ο Πρόδρομος Παπαϊωάννου ήταν ένας  εξαιρετικός συνάδελφος πάντα  χαμογελαστός  που έδωσε μια άνιση μάχη  με  αξιοπρέπεια. Αιώνια η μνήμη του και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Η ΕΠΕ θα καταθέσει  αντί στεφάνου 300ευρώ  στο Χαμόγελο του Παιδιού.

   
 • 04 Φεβ 2021

  Εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου, η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία (ΕΠΕ) εστιάζει στη σημασία του προσυμπτωματικού ελέγχου για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του πνεύμονα. Στο πλαίσιο αυτό για το 2021, προγραμματίζει ένα σύνολο στοχευμένων ενημερωτικών δράσεων για το ευρύ κοινό, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του, αναφορικά με την αξία του προσυμπτωματικού ελέγχου στην έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση του καρκίνου του πνεύμονα.

   
 • 01 Φεβ 2021

   Αγαπητοί συνάδελφοι,

  Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού επιθυμεί την άμεση κάλυψη δύο θέσεων Πνευμονολόγων στην Πνευμονολογική Κλινική του Νοσοκομείου. Οι θέσεις είναι μόνιμες και δεν αφορούν  μόνο την περίοδο της πανδημίας.

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα απαραίτητα δικαιολογητικά καθώς και τις προϋποθέσεις πρόσληψης , μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Γεωργία Γρηγοροπούλου, Υπεύθυνη Πνευμονολογικής Κλινικής Γεν. Νοσοκομείου Λεμεσού Εντατικολόγος/ Πνευμονολόγος στο τηλ. 0035799663420.
   
 • 30 Ιαν 2021

  Αγαπητοί Συνάδελφοι/ Μέλη της ΕΠΕ

  Σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ συνεδρίασε στις 18 Ιανουαρίου και ασχολήθηκε  με 12 θέματα. Σας κοινοποιούμε τα βασικά ζητήματα και τις  σχετικές αποφάσεις που πάρθηκαν για τα θέματα αυτά, έχοντας ως βασικό σκοπό την  ενημέρωση των μελών μας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προσθέσετε κάτι ή να μας ενημερώσετε για τις απόψεις σας, μπορείτε να το κάνετε μέσω του e-mail της Εταιρείας.

   
 • 26 Ιαν 2021

  Σας ενημερώνουμε ότι η ΕΠΕ διοργανώνει διετή κύκλο Εκπαιδευτικών Μαθημάτων με επικέντρωση στους Ειδικευόμενους Ιατρούς και φυσικά σε όλους τους Πνευμονολόγους. Η έναρξη των διαφόρων ενοτήτων  ξεκινά  το Σάββατο 30 Ιανουαρίου με την ενότητα της ''Απεικόνισης Θώρακα''. Υπεύθυνος από το ΔΣ είναι ο Ειδικός Γραμματέας κ. Πέτρος Μπακάκος.

   
 • 22 Ιαν 2021

  Την Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021, πραγματοποιήθηκε  με μεγάλη επιτυχία Webinar ανάμεσα στην Ελληνική Πνευμονολογικη Εταιρεία και το Δήμο Αθηναίων, με θέμα "Τα εμβόλια ως μέσο θωράκισης της κοινωνίας και της Δημόσιας Υγείας".

  Πρόγραμμα σεμιναρίου:

   
151 Αντικείμενα. Σελίδα 14/26
 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΙΝΟΥ

Websites ενημέρωσης του Κοινού

 

© 2021 Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία - All rights reserved
Developed by LogicOne