Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
Σκοπός της Ε.Π.Ε. είναι η προαγωγή και προώθηση της γνώσης σε θέματα σχετικά με τη λειτουργία και τις παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος και η εκπαίδευση των γιατρών στις νεότερες απόψεις και τεχνικές.
Δείτε αναλυτικά τους σκοπούς της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας. Σκοπός της ΕΠΕ
ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, μέσω της Μονάδας Προληπτικού Ελέγχου και σε συνεργασία με τη τοπική αυτοδιοίκηση, τους τοπικούς φορείς υγείας και φυσικά τους Έλληνες Πνευμονολόγους πραγματοποίησε δράσεις προληπτικού χαρακτήρα στις 11 Ιουλίου στο ΚΥ Σκύδρας, Ν. Πέλλας & στις 13 Ιουλίου 2023 στο Κ.Υ. Ν. Μαδύτου του δήμου Βόλβης.
Την Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023 πραγματοποιήθηκε «Σεμινάριο επιλογής ειδικότητας» - «Career Forum» στο Εργαστήριο Ανατομίας της Ιατρικής Σχολής, το οποίο διοργανώθηκε από το Γραφείο Εκπαίδευσης της Ιατρικής Σχολής Αθηνών σε συνεργασία με την Πανεπιστημιακή Αγγειοχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου «Αττικόν» και το Εργαστήριο Ανατομίας.
Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, μέσω της Μονάδας Προληπτικού Ελέγχου και σε συνεργασία με τη τοπική αυτοδιοίκηση, τους τοπικούς φορείς υγείας και φυσικά τους Έλληνες Πνευμονολόγους πραγματοποίησε δράση προληπτικού χαρακτήρα την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023 στα Δημοτικά Ιατρεία του Νέου Ψυχικού.
Αγαπητοί Συνάδελφοι/ Μέλη της ΕΠΕ,
Σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ συνεδρίασε την Δευτέρα 24 Απριλίου 2023 και ασχολήθηκε με 21 θέματα. Στις 26 Απριλίου 2023 συνεδρίασε εκ νέου με μόνο ζήτημα το 32ο Πανελλήνιο Πνευμονολογικό συνέδριο. Σας κοινοποιούμε τα βασικά ζητήματα και τις σχετικές αποφάσεις που πάρθηκαν για τα θέματα αυτά, έχοντας ως βασικό σκοπό την ενημέρωση των μελών μας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προσθέσετε κάτι ή να μας ενημερώσετε για τις απόψεις σας, μπορείτε να το κάνετε μέσω του e-mail της Εταιρείας:
Η Oμάδα Εργασίας για το Άσθμα της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας (ΕΠΕ), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Άσθματος (2 Μαΐου 2023) διοργανώνει την πρώτη εβδομάδα του μήνα, δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού σχετικά με τη νόσο.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Τετάρτη 3 Μαΐου 2023 θα διεξαχθεί το τέταρτο μάθημα της ενότητας «Επεμβατική Πνευμονολογία» του Κύκλου Εκπαιδευτικών Μαθημάτων της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία επιθυμεί να επιχορηγήσει 6 εγγραφές Ιατρών Πνευμονολόγων/μελών της ΕΠΕ με φυσική παρουσία ( 5 ειδικών & 1 ειδικευόμενου ) καθώς 10 διαδικτυακές (8 ειδικών & 2 ειδικευομένων) για το ERS International Congress 2023.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΙΝΟΥ