Loading...
 

Η «Ζωή με ΧΑΠ» μπορεί να γίνει πιο εύκολη
εάν βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση.
Βάλτε την άσκηση στη ζωή σας.
Επισκεφθείτε τον πρώτο ελληνικό ιστότοπο με οδηγίες
για κατ’ οίκον άσκηση ασθενών με ΧΑΠ.

Μια κοινωνική πρωτοβουλία για τον καρκίνο του Πνεύμονα
από την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία
που προάγει την έγκαιρη διάγνωση και τη διακοπή Καπνίσματος,
με την υποστήριξη της Johnson & Johnson.

Εκλογική Διαδικασία Ανάδειξης νέου ΔΣ της ΕΠΕ 2023

Αγαπητοί/-ές συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι όπως ήδη σας έχει γνωστοποιηθεί,
η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας
θα διεξαχθεί για πρώτη φορά με ηλεκτρονική ψηφοφορία, με βάση το νέο καταστατικό που ψηφίστηκε το 2021,
επικυρώθηκε νομικά και είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της ΕΠΕ.

Δείτε περισσότερα

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων 2022-2023 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ταυτότητα και αποστολή της
Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας

Σκοπός της Ε.Π.Ε. είναι η προαγωγή και προώθηση της γνώσης σε θέματα σχετικά με τη λειτουργία και τις παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος και η εκπαίδευση των γιατρών στις νεότερες απόψεις και τεχνικές.

Δείτε αναλυτικά τους σκοπούς της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας. Σκοπός της ΕΠΕ

ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταία Νέα & Ανακοινώσεις

 

 • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  24 Feb 2023
  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη δημιουργία Πανελλήνιου Δικτύου Εκπαίδευσης στο Θωρακικό Υπέρηχο με πρωτοβουλία της Ομάδας Εργασίας Νοσημάτων Υπεζωκότα της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας.
   
 • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  23 Feb 2023

  Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης & την Πνευμονολογική Κλινική του Παν. Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου διοργάνωσε εκδήλωση με θέμα: ”Μάθε για την Πνευμονολογία” για τους φοιτητές της σχολής, χθες Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 17.00 στο Αμφιθέατρο Μεταπτυχιακών Σπουδών Ιατρικής Σχολής Ηρακλείου Κρήτης.

   
 • ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ
  22 Feb 2023

  Αγαπητοί Συνάδελφοι/ Μέλη της ΕΠΕ,

  Σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ συνεδρίασε την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023 και ασχολήθηκε με 22 θέματα. Σας κοινοποιούμε τα βασικά ζητήματα και τις σχετικές αποφάσεις που πάρθηκαν για τα θέματα αυτά, έχοντας ως βασικό σκοπό την  ενημέρωση των μελών μας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προσθέσετε κάτι ή να μας ενημερώσετε για τις απόψεις σας, μπορείτε να το κάνετε μέσω του e-mail της Εταιρείας:

   
 • 20 Feb 2023

  Το Δίκτυο Μητρώου Ασθενών με χρόνια αναπνευστικά προβλήματα και χρήση αναπνευστικών συσκευών στο σπίτι – ΙΝΕΒ|ΕΚΕΤΑ διοργανώνει το 2ο σεμινάριο για τη «Φροντίδα ασθενών με μακροχρόνιο Μηχανικό Αερισμό στο σπίτι», το οποίο απευθύνεται σε παιδίατρους, πνευμονολόγους και επαγγελματίες υγείας που ενδιαφέρονται ή φροντίζουν ασθενείς οι οποίοι χρησιμοποιούν αναπνευστικές συσκευές στο σπίτι για τη διατήρηση της αναπνευστικής ικανότητας και βελτίωση της λειτουργικότητας τους.

   
 • 07 Feb 2023

  Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης & την Πνευμονολογική Κλινική του Παν. Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: ”Μάθε για την Πνευμονολογία” για τους φοιτητές της σχολής, την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023 στις 17.00 στο Αμφιθέατρο Μεταπτυχιακών Σπουδών Ιατρικής Σχολής Ηρακλείου Κρήτης.

   
 • 16 Feb 2023

  Σε ευθυγράμμιση με τις προτεραιότητες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σας παρουσιάζουμε την Πρωτοβουλία Ευρωπαίων Πολιτών’’ Περιβάλλον χωρίς καπνό – Η πρώτη ευρωπαϊκή γενιά χωρίς καπνό έως το 2030" που , με επικεφαλής τις οργανώσεις No Fumadores και το Ευρωπαϊκό Δίκτυο για την Πρόληψη του Καπνίσματος (European Network for Smoking and Tobacco Prevention-ENSP), ως μια μορφή συμμετοχής των πολιτών στην χάραξη ευρωπαϊκής πολιτικής.

   
672 Αντικείμενα. Σελίδα 22/112
 
 • ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
  16 Mar 2023

  Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου, η Επιστημονική Ομάδα «Μελέτη Διαταραχών Αναπνοής στον  Ύπνο» της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, επισημαίνει:

   
 • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  16 Mar 2023

  Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων & την Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: ”Μάθε την Πνευμονολογία” για τους φοιτητές της σχολής, την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 στις 15.00 στο Αμφιθέατρο Κεντρικής Βιβλιοθήκης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

   
 • 15 Mar 2023

  Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια του εκλεκτού συναδέλφου Ιατρού Πνευμονολόγου Γεωργίου Πατλάκα, που υπηρετούσε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.

   
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  14 Mar 2023

  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ημερομηνία υποβολής δηλώσεων σχετικά με τις θέσεις που επιχορηγεί η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία για το Σεμινάριο Επεμβατικής Βρογχοσκόπησης (1st Advanced Diagnostic and Therapeutic Bronchoscopy Course - 1-3 June 2023, Athens-Greece) άλλαξε και μπορείτε πλέον να αποστείλετε το βιογραφικό σας έως την Δευτέρα 10 Απριλίου 2023.

   
 • 14 Mar 2023

  Την Παρασκευή 10 έως και την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 πραγματοποιήθηκε το 1ο Σεμινάριο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στον Βόλο. Τρείς ημέρες με σημαντικές ομιλίες, στρογγυλά τραπέζια, ανταλλαγή απόψεων και το βήμα στους γιατρούς της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

   
 • 08 Mar 2023
  Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία και η Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Φυματίωσης διοργανώνουν ημερίδα το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023 και ώρα 10.30 - 13.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο "Μύλος του Παππά" στην Λάρισα.
   
666 Αντικείμενα. Σελίδα 19/111
 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΙΝΟΥ

Websites ενημέρωσης του Κοινού

 

© 2023 Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία - All rights reserved
Developed by LogicOne