Loading...
 

Η «Ζωή με ΧΑΠ» μπορεί να γίνει πιο εύκολη
εάν βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση.
Βάλτε την άσκηση στη ζωή σας.
Επισκεφθείτε τον πρώτο ελληνικό ιστότοπο με οδηγίες
για κατ’ οίκον άσκηση ασθενών με ΧΑΠ.

Μια κοινωνική πρωτοβουλία για τον καρκίνο του Πνεύμονα
από την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία
που προάγει την έγκαιρη διάγνωση και τη διακοπή Καπνίσματος,
με την υποστήριξη της Johnson & Johnson.

Εκλογική Διαδικασία Ανάδειξης νέου ΔΣ της ΕΠΕ 2023

Αγαπητοί/-ές συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι όπως ήδη σας έχει γνωστοποιηθεί,
η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας
θα διεξαχθεί για πρώτη φορά με ηλεκτρονική ψηφοφορία, με βάση το νέο καταστατικό που ψηφίστηκε το 2021,
επικυρώθηκε νομικά και είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της ΕΠΕ.

Δείτε περισσότερα

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων 2022-2023 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ταυτότητα και αποστολή της
Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας

Σκοπός της Ε.Π.Ε. είναι η προαγωγή και προώθηση της γνώσης σε θέματα σχετικά με τη λειτουργία και τις παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος και η εκπαίδευση των γιατρών στις νεότερες απόψεις και τεχνικές.

Δείτε αναλυτικά τους σκοπούς της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας. Σκοπός της ΕΠΕ

ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταία Νέα & Ανακοινώσεις

 

 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  16 Jun 2023

  Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία (ΕΠΕ) με τη συμμετοχή και εκπροσώπηση των μεγαλύτερων πνευμονολογικών κλινικών της χώρας προχώρησε στην έκδοση συστάσεων που αφορούν στην κατά το δυνατόν καλύτερη διαγνωστική προσέγγιση και αντιμετώπιση ασθενών με πιθανή ή επιβεβαιωμένη Οξεία Πνευμονική Εμβολή (ΠΕ).

   
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  16 Jun 2023

  Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία στο πλαίσιο της καμπάνιας της ΖωήμεΧΑΠ, θα συμμετέχει την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023 στο Μαραθώνιο της Αθήνας, στη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων, με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για την Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ).

   
 • 16 Jun 2023

  Η  Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, μέσω της Μονάδας Προληπτικού Ελέγχου και σε συνεργασία με τη τοπική αυτοδιοίκηση, τους τοπικούς φορείς υγείας και φυσικά τους Έλληνες Πνευμονολόγους  πραγματοποίησε δράση προληπτικού χαρακτήρα για την προστασία & προαγωγή της υγείας του γενικού πληθυσμού σχετικά με τις παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος.

   
 • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  15 Jun 2023
  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εκδήλωση με θέμα "Τι ακούστηκε στο ATS 2023" που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 είναι διαθέσιμη στο κανάλι της εταιρείας στο Youtube & μπορείτε να την παρακολουθήσετε παρακάτω:
   
 • 12 Jun 2023
  Η σπιρομέτρηση και οι λοιπές λειτουργικές δοκιμασίες των πνευμόνων (ΛΔΠ) αποτελούν βασικά εργαλεία για τη διάγνωση και την παρακολούθηση των παθήσεων του αναπνευστικού. Η ασφάλεια των δοκιμασιών αυτών σε σωστά οργανωμένα ιατρεία έχει ιστορικά αποδειχθεί τόσο σε νοσοκομειακό όσο και σε επίπεδο πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.
   
 • 08 Jun 2023

  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο καθηγητής κ Κ. Συρίγος, Πρόεδρος του 9ου Διεθνούς Συνεδρίου Καρκίνου Πνεύμονα, που θα πραγματοποιηθεί στις 23-25 Ιουνίου 2023, προσφέρει 10 δωρεάν εγγραφές σε μέλη της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας που ενδιαφέρονται για την Ογκολογία Θώρακος.

   
666 Αντικείμενα. Σελίδα 10/111
5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
 
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  07 Sep 2023

  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι όποιο μέλος της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας επιθυμεί να θέσει κάποιο προβληματισμό ή κάποια πρόταση σχετικά με την ειδικότητα ή τις προτεραιότητες του νέου ΔΣ, ενόψει των εκλογών, μπορεί να το αποστείλει στο email edu@hts.org.gr  για να αναρτηθεί στο site της Εταιρείας, στην ενότητα των εκλογών (http://hts.org.gr/1040 ).

   
 • 31 Aug 2023
  Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία προκηρύσσει ερευνητικές υποτροφίες. (Ο τελικός αριθμός τους θα εξαρτηθεί από τις χορηγίες).
   
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  31 Aug 2023
  Ως ειδικευόμενος, εάν επιθυμείτε να λάβετε μέρος στην ψηφοφορία για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, η οποία θα διεξαχθεί (μέσω ΖΕΥΣ – ηλεκτρονικά): Κυριακή 1η Οκτωβρίου 2023 από τις 10.00 το πρωί έως και τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023 στις 18.00 το απόγευμα, θα χρειαστείτε μία Βεβαίωση από τον Διευθυντή της κλινικής σας, ότι έχετε περατώσει το 2ο έτος της ειδικότητας και ότι βρίσκεστε στο 3ο έτος,  την οποία θα μας στείλετε στο email: htsinfo@hts.org.gr, το αργότερο έως την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023.
   
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  30 Aug 2023

  Αγαπητοί συνάδελφοι,

  Ενόψει των φετινών εκλογών για την ανάδειξη του νέου ΔΣ της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, σας  παρακαλούμε όπως ανανεώσετε την συνδρομή σας προς την ΕΠΕ/ERS για το τρέχον έτος (2023).

   
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  29 Jun 2023

  Αγαπητοί/-ές συνάδελφοι,

  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι όπως ήδη σας έχει γνωστοποιηθεί, η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας θα διεξαχθεί για πρώτη φορά με ηλεκτρονική ψηφοφορία, με βάση το νέο καταστατικό που ψηφίστηκε το 2021, επικυρώθηκε νομικά και είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της ΕΠΕ.

   
 • 31 Aug 2023

  Σας ενημερώνουμε ότι το Συνέδριο με τίτλο: «Νεότερα Δεδομένα στην Πρόληψη & Αντιμετώπιση του Καρκίνου του Πνεύμονα V» θα διεξαχθεί στις 15 – 17 Σεπτεμβρίου 2023 στο ξενοδοχείο Electra Palace στη Θεσσαλονίκη.

   

   
660 Αντικείμενα. Σελίδα 3/110
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΙΝΟΥ

Websites ενημέρωσης του Κοινού

 

© 2023 Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία - All rights reserved
Developed by LogicOne