Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
Σκοπός της Ε.Π.Ε. είναι η προαγωγή και προώθηση της γνώσης σε θέματα σχετικά με τη λειτουργία και τις παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος και η εκπαίδευση των γιατρών στις νεότερες απόψεις και τεχνικές.
Δείτε αναλυτικά τους σκοπούς της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας. Σκοπός της ΕΠΕ
ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το 32ο Πανελλήνιο Πνευμονολογικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 7– 10 Δεκεμβρίου 2023, στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.
Η Ομάδα Εργασίας Βρογχικού Άσθματος της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας διοργανώνει το 8ο Σεμινάριο Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης - Ημέρες Άσθματος 2023 με θέμα «Νέοι Ορίζοντες στη διαχείριση του Άσθματος» στις 20-22 Οκτωβρίου 2023 στο ξενοδοχείο KAZARMA στη Λίμνη Πλαστήρα.
Το Ινστιτούτο Μελέτης της Βαριάς Νόσου (Ι.Μ.Β.Ν.) διοργανώνει το 25ο Πανελλήνιο Θεματικό Συνέδριο "Εντατική Θεραπεία & Επείγουσα Ιατρική: ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ" στις 21-23 Σεπτεμβρίου 2023 στο ξενοδοχείο Crowne Plaza.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023 θα διεξαχθεί το τρίτο μάθημα της ενότητας «Επεμβατική Πνευμονολογία» του Κύκλου Εκπαιδευτικών Μαθημάτων της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας.
Η ΕΑΒΙΡ (European Association for Bronchoscopy and Interventional Pulmonology), σε συνεργασία με την ΗΤΑΙΡ και την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, διοργανώνει Σεμινάριο Επεμβατικής Βρογχοσκόπησης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί 1-3 Ιουνίου 2023 στην Α' Πνευμονολογική Κλινική του ΕΚΠΑ στο ΝΝΘΑ "Η Σωτηρία" υπό την αιγίδα του Παν/μίου Αθηνών.
Οι Ομάδες Εργασίας της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, “Καρκίνος του Πνεύμονα”, “Eπεμβατική Πνευμονολογία” & “Νοσήματα Υπεζωκότα” διοργανώνουν Σεμινάριο με θέμα «Κακοήθειες Θώρακα: Ο κεντρικός ρόλος του Πνευμονολόγου στη διεπιστημονική προσέγγιση», στις 18-20 Νοεμβρίου 2022 στο Divani Caravel Hotel στην Αθήνα.
H Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία (ΕΠΕ), με αφορμή τον εορτασμό της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας κατά της Πνευμονίας (12.11), υλοποιεί το διάστημα 11-12 Νοεμβρίου ενημερωτική δράση για το κοινό στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του σταθμού ΜΕΤΡΟ «Σύνταγμα», με την ευγενική χορηγία της Pfizer Hellas.
Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας κατά της Πνευμονίας 2022 διοργανώνει διήμερη ενημερωτική δράση στο σταθμό ΜΕΤΡΟ «Σύνταγμα».
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΙΝΟΥ