Loading...
 

Μια κοινωνική πρωτοβουλία για τον καρκίνο του Πνεύμονα
από την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία
που προάγει την έγκαιρη διάγνωση και τη διακοπή Καπνίσματος,
με την υποστήριξη της Johnson & Johnson.

Η «Ζωή με ΧΑΠ» μπορεί να γίνει πιο εύκολη
εάν βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση.
Βάλτε την άσκηση στη ζωή σας.
Επισκεφθείτε τον πρώτο ελληνικό ιστότοπο με οδηγίες
για κατ’ οίκον άσκηση ασθενών με ΧΑΠ.

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ΕΠΕ- Έτους 2024

Αναλυτικό Πρόγραμμα Μαθημάτων περιόδου 
(Ιανουάριος-Φεβρουάριος 2024)Δείτε περισσότερα

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων 2022-2023 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ταυτότητα και αποστολή της
Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας

Σκοπός της Ε.Π.Ε. είναι η προαγωγή και προώθηση της γνώσης σε θέματα σχετικά με τη λειτουργία και τις παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος και η εκπαίδευση των γιατρών στις νεότερες απόψεις και τεχνικές.

Δείτε αναλυτικά τους σκοπούς της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας. Σκοπός της ΕΠΕ

ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταία Νέα & Ανακοινώσεις

 

 • 26 Feb 2024

  Η Πνευμονολογική Κλινική του ΔΠΘ & το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ιατρική του Ύπνου» του Τμήματος Ιατρικής του Δ.Π.Θ., σε συνεργασία με το Ίδρυμα Έρευνας Αναπνευστικών Νοσημάτων και Διαταραχών Ύπνου & με την Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Κρίσεων στον Τομέα Υγείας διοργανώνει και φέτος υβριδικό συνέδριο με τίτλο «ΦΑΡΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ 2024» στις 12 -14 Απριλίου 2024 στην  Αλεξανδρούπολη, στο ξενοδοχείο Grecotel Astir-Egnatia .

   
 • 23 Feb 2024

  Η μη ορθή συμπλήρωση του εισηγητικού φακέλου, ενός πολίτη που προσέρχεται για να αξιολογηθεί από επιτροπή αναπηρίας, μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλη ταλαιπωρία, τόσο του εξεταζόμενου, όσο και  της επιτροπής που θα τον αξιολογήσει. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ορισμένες οδηγίες, για τη διευκόλυνση των συναδέλφων, που δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με την ασφαλιστική ιατρική και τους ζητάει ο ασθενής τους να συμπληρώσουν εισηγητικό φάκελο, για εξέταση από επιτροπή των  ΚΕ.Π.Α.

   
 • 23 Feb 2024
  Σας ενημερώνουμε ότι στις 9-12 Μαΐου 2024 στο Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ανατολικής Μάνης, στο Γύθειο, θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο με τίτλο «Η ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΩΣ ΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ».
   
 • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  23 Feb 2024

  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 θα διεξαχθεί το τέταρτο και τελευταίο μάθημα της ενότητας «Φυσιολογία Αναπνευστικού Συστήματος» του Κύκλου Εκπαιδευτικών Μαθημάτων της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας.
  *Ακολουθεί η ενότητα "Η Πνευμονολογία στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών"

   
 • ERS
  21 Feb 2024
  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με σεμινάριο της ERS για την Πνευμονική Ίνωση.
   
 • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  20 Feb 2024

  Αύριο Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 6μμ, θα πραγματοποιηθεί το 2ο μάθημα με θέμα «ΚΥΣΤΙΚΗ ΙΝΩΣΗ», που διοργανώνει η Πνευμονολογική Κλινική  ΑΠΘ σε συνεργασία με τη Μονάδα Κυστικής Ίνωσης Ενηλίκων του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου, τη Μονάδα Κυστικής Ίνωσης της Γ’ Παιδιατρικής Κλινικής ΑΠΘ και την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία.

   
754 Αντικείμενα. Σελίδα 1/126
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
 • 31 Oct 2023
  Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία στα πλαίσια της υποστήριξης της εκπαίδευσης των νέων πνευμονολόγων, αποφάσισε να προκηρύξει μία κλινική υποτροφία για έναν ειδικευμένο πνευμονολόγο στο γνωστικό αντικείμενο των Διάχυτων Διάμεσων Πνευμονοπαθειών για (1) ένα έτος.
   
 • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  31 Oct 2023
  Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία στα πλαίσια της υποστήριξης της εκπαίδευσης των νέων πνευμονολόγων, αποφάσισε να προκηρύξει δύο κλινικές υποτροφίες για ειδικευμένους πνευμονολόγους στο γνωστικό αντικείμενο της  φυματίωσης, για (1) ένα έτος.
   
 • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  31 Oct 2023
  Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, στα πλαίσια της υποστήριξης της εκπαίδευσης των νέων πνευμονολόγων, αποφάσισε να προκηρύξει δύο κλινικές υποτροφίες για ειδικευμένους πνευμονολόγους στο γνωστικό αντικείμενο της Κυστικής Ίνωσης , για (1) ένα έτος.
   
 • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
  02 Nov 2023
  Ο Διοικητής του Γ.Ν.Ε. «ΘΡΙΑΣΙΟ» κ.Αντωνίου Δημήτριος καλεί Ειδικευμένο ΠΕ ιατρό ειδικότητας Πνευμονολογίας-Φυματιολογίας για να συνεργαστεί με το ΓΝΕ «ΘΡΙΑΣΙΟ» υπό το καθεστώς έκδοσης από αυτόν δελτίου απόδειξης παροχής υπηρεσιών, για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών του εν λόγω φορέα σε ιατρικό προσωπικό.
   
 • ERS
  30 Oct 2023

  Αγαπητοί συνάδελφοι,

  Σας ενημερώνουμε ότι για τις εκλογές της ERS θέτουν υποψηφιότητα συνολικά 12 Έλληνες συνάδελφοί μας.

  Αναλυτικά οι υποψηφιότητες και οι θέσεις είναι:

   
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  24 Oct 2023

   Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ΧΑΠ (15 Νοεμβρίου) θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία σχεδιάζει ενημερωτικές αφίσες με στόχο την ανάρτηση τους στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης του κοινού αναφορικά με τη νόσο.

   
748 Αντικείμενα. Σελίδα 10/125
5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΙΝΟΥ

Websites ενημέρωσης του Κοινού

 

© 2024 Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία - All rights reserved
Developed by LogicOne