Loading...
 
 
Θέμα εμβολίων στο ίδρυμα “Αγ. Παντελεήμονας” της Θεσσαλονίκης
Περιστατικά
11 Mar 2021

Σχετικά με το θέμα των εμβολίων που προέκυψε στο ίδρυμα “Αγ. Παντελεήμονας” της Θεσσαλονίκης και την εμπλοκή του μέλους της ΕΠΕ Δρόσου Τσαβλή, προέδρου του Δημ. Συμβουλίου της Θεσσαλονίκης η ΕΠΕ έχει να δηλώσει τα κάτωθι:

 

Η θέση της ΕΠΕ είναι ότι οι εμβολιασμοί πρέπει να γίνονται τηρώντας απόλυτα τις λίστες και τις προτεραιότητες που ορίζει η συντεταγμένη Πολιτεία και η Επιτροπή Eμβολιασμών. Τυχών αδιάθετα εμβόλια της εταιρείας Pfizer κατά την διάρκεια των εμβολιασμών- που δεν μπορούν να αποθηκευτούν και αλλιώς θα έπρεπε να πεταχτούν - θεωρούμε ότι πρέπει να γίνεται κάθε προσπάθεια να χορηγούνται άμεσα σε συμπολίτες μας που μπορούν και θέλουν να εμβολιαστούν, με ευθύνη του εμβολιαστικού κλιμακίου και των ιατρών που παρίστανται, την κρίση των οποίων εμπιστευόμαστε απόλυτα. Η γενική μας αρχή είναι καμία δόση εμβολίου χαμένη.

Η ΕΠΕ έχει πλήρη εμπιστοσύνη στο ήθος και στην προσφορά του συναδέλφου Πνευμονολόγου Δρόσου Τσαβλή και πιστεύει ότι η διάθεση των εμβολίων σε τρίτους έγινε με μόνο γνώμονα το συμφέρον της δημόσιας υγείας και την προάσπιση του εμβολιαστικού προγράμματος.

© 2024 Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία - All rights reserved
Developed by LogicOne