Loading...
 
 
Bronchoscopy on air
12 Apr 2021
H Ελληνική Εταιρεία Εκπαίδευσης στην Επεμβατική Πνευμονολογία, με τη συνεργασία της European Association for Bronchology and Interventional Pulmonology (EAB-IΡ), εγκαινιάζει στα πλαίσια της προετοιμασίας του Ευρωπαϊκού Συνεδρίου Επεμβατικής Πνευμονολογίας ECBIP2021, μια διεθνή σειρά διαδικτυακών τηλεοπτικών εκπομπών παρουσίασης κλινικών περιστατικών με βρογχοσκοπικό ενδιαφέρον και τίτλο "Bronchoscopy on air".

 https://bronchoscopy.gr  &  https://webtv.htaip.gr

 

Τα περιστατικά θα παρουσιάζονται μαγνητοσκοπημένα με στόχο την ανάδειξη των κλινικών και ενδοσκοπικών χειρισμών και των αποφάσεων σε νοσήματα όπως ο καρκίνος του πνεύμονα, το πνευμονικό εμφύσημα ή ο επαπειλούμενος αεραγωγός από κακοήθη ή καλοήθη νόσο κ.α.

Στην παρουσίαση και τη συζήτηση που θα πλαισιώνει το περιστατικό θα συμμετέχουν σε πραγματικό χρόνο (Live), προσωπικότητες της επεμβατικής πνευμονολογίας από όλο τον κόσμο και για αυτό τα περιστατικά θα μεταδίδονται κατά κανόνα στην αγγλική γλώσσα. Η συμμετοχή των συναδέλφων είναι ελεύθερη μετά από εγγραφή. 1η τηλεοπτική μετάδοση Σάββατο 24/04/21 ώρα (Ελλάδος) 11:00

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας
© 2024 Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία - All rights reserved
Developed by LogicOne