Loading...
 
 
Ενημέρωση Για Τη Συνεδρίαση του ΔΣ Της ΕΠΕ, 23 Απριλίου 2021
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ
10 May 2021

Αγαπητοί Συνάδελφοι/ Μέλη της ΕΠΕ

Σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ συνεδρίασε στις 23 Απριλίου 2021 και ασχολήθηκε  με 20 θέματα. Σας κοινοποιούμε τα βασικά ζητήματα και τις  σχετικές αποφάσεις που πάρθηκαν για τα θέματα αυτά, έχοντας ως βασικό σκοπό την  ενημέρωση των μελών μας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προσθέσετε κάτι ή να μας ενημερώσετε για τις απόψεις σας, μπορείτε να το κάνετε μέσω του e-mail της Εταιρείας.

1. Το Πανελλήνιο Πνευμονολογικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από  16 έως  19 Δεκεμβρίου του 2021 στο ξενοδοχείο Intercontinental. Ξεκίνησε ήδη η λειτουργία της ιστοσελίδας του συνεδρίου & επιλέχθηκε η μακέτα του συνεδρίου. Έγινε επιλογή των ξένων ομιλητών με βάση τις προτάσεις ομάδων εργασίας. Ξεκίνησε η διαδικασία του προγράμματος από τις ομάδες εργασίας.
2. Η καμπάνια ‘’ Ανάσα ζωής’’ με σκοπό το προσυμπτωματικό έλεγχο για το καρκίνο του Πνεύμονα βρίσκεται ήδη στη τελική ευθεία για τη συνέντευξη τύπου και τη δημιουργία ιστότοπου. Θα υποστηρίζεται από εταιρεία επικοινωνίας και θα περιλαμβάνει πολλές εκδηλώσεις με σκοπό τη προβολή της ειδικότητας στο αντικείμενο αυτό.
3. Βρισκόμαστε πλέον στη τελική ευθεία για τη μεταβίβαση του περιοδικού ‘’Πνεύμων’’ σε εκδοτικό οίκο εξωτερικού.
4. Ο Πρόεδρος της ΕΠΕ συναντήθηκε με τη Πρόεδρο και τη Γραμματέα της ERS και συζήτησαν θέματα συνεργασίας των 2 εταιρειών. Ο Πρόεδρος της ΕΠΕ ζήτησε τη συμμετοχή σε διοργάνωση satellitesymposium στην Ελλάδα.
5. Αποφασίστηκε η συνεργασία με το Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος του καθηγητή Π. Μπεχράκη.
6. Οριστικοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για τη Παγκόσμια Ημέρα Άσθματος με συνέντευξη τύπου και διαδικτυακή εκδήλωση μέσω του  myasthma που θα αφορά ασθενείς.
7. Οριστικοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για τη Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος με συνεργασία 10 Δήμων από όλη τη χώρα-συνέντευξη τύπου σε συνεργασία με την ΕΚΕ.
8. Η ΕΠΕ θα συμμετάσχει στο διάπλου Αιγαίου μαζί με την Ομάδα Αιγαίου.
9. Συζητήθηκε σχέδιο αναμόρφωσης της ειδικότητας που βρίσκεται σε διαβούλευση με το ΚΕΣΥ.
10. Κάθε Ομάδα Εργασίας έχει πλέον το δικό της email.
11. H συνεργασία με το ΠΦΣ θα συνεχιστεί με εκπαίδευση στη διακοπή καπνίσματος.

Το ΔΣ της ΕΠΕ

© 2024 Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία - All rights reserved
Developed by LogicOne