Loading...
 
 
1st Advanced Diagnostic and Therapeutic Bronchoscopy Course (1-3 June 2023, Athens-Greece)//Ενημέρωση
03 Apr 2023

Η ΕΑΒΙΡ (European Association for Bronchoscopy and Interventional Pulmonology), σε συνεργασία με την ΗΤΑΙΡ και  την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, διοργανώνει Σεμινάριο Επεμβατικής Βρογχοσκόπησης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί 1-3 Ιουνίου 2023 στην Α' Πνευμονολογική Κλινική του ΕΚΠΑ στο ΝΝΘΑ "Η Σωτηρία" υπό την αιγίδα του Παν/μίου Αθηνών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα:

https://pcoconvin.eventsair.com/QuickEventWebsitePortal/therbron/course/ExtraContent/ContentPage?page=2

Η ΕΠΕ θα επιχορηγήσει 5 εγγραφές με φυσική παρουσία (κόστος 1000 ευρώ η κάθε μία) και 10 διαδικτυακές (κόστος 250ευρώ η κάθε μία). Η επιλογή, εκ μέρους της ΕΠΕ, των συναδέλφων που θα υποστηριχτούν οικονομικά για να συμμετάσχουν, θα γίνει κατά προτεραιότητα μεταξύ Πνευμονολόγων που εργάζονται ήδη σε Νοσοκομεία του ΕΣΥ ή ιδιωτικές κλινικές με ανεπτυγμένο βρογχοσκοπικό εργαστήριο καθώς και μεταξύ ειδικευόμενων Πνευμονολογίας 4ου και 5ου έτους ειδικότητας, οι οποίοι έχουν σαφές κίνητρο να εξειδικευτούν στις παρεμβατικές τεχνικές.

Απαιτείται ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα και ένα μικρό κείμενο ( όπου να εξηγούν για ποιο λόγο ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο σεμινάριο αυτό.

Η επιλογή θα γίνει από το καθηγητή κ Γ. Στρατάκο, τον Συντονιστή της Ομάδας Επεμβατικής Πνευμονολογίας εκ μέρους του ΔΣ, κ Ελ. Ζέρβα  και τους Υπεύθυνους της Ομάδας Επεμβατικής Πνευμονολογίας της ΕΠΕ, κκ Σ. Χρυσικό και Β. Βίτσα.

 

Email αποστολής δηλώσεων : edu@hts.org.gr

Προθεσμία αποστολής δηλώσεων: Δευτέρα 10 Απριλίου 2023

© 2024 Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία - All rights reserved
Developed by LogicOne