Loading...
 

Μια κοινωνική πρωτοβουλία για τον καρκίνο του Πνεύμονα
από την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία
που προάγει την έγκαιρη διάγνωση και τη διακοπή Καπνίσματος,
με την υποστήριξη της Johnson & Johnson.

Η «Ζωή με ΧΑΠ» μπορεί να γίνει πιο εύκολη
εάν βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση.
Βάλτε την άσκηση στη ζωή σας.
Επισκεφθείτε τον πρώτο ελληνικό ιστότοπο με οδηγίες
για κατ’ οίκον άσκηση ασθενών με ΧΑΠ.

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ΕΠΕ- Έτους 2024

Αναλυτικό Πρόγραμμα Μαθημάτων περιόδου 
(Ιανουάριος-Φεβρουάριος 2024)Δείτε περισσότερα

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων 2022-2023 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ταυτότητα και αποστολή της
Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας

Σκοπός της Ε.Π.Ε. είναι η προαγωγή και προώθηση της γνώσης σε θέματα σχετικά με τη λειτουργία και τις παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος και η εκπαίδευση των γιατρών στις νεότερες απόψεις και τεχνικές.

Δείτε αναλυτικά τους σκοπούς της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας. Σκοπός της ΕΠΕ

ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταία Νέα & Ανακοινώσεις

 

 • ERS
  30 Oct 2023

  Αγαπητοί συνάδελφοι,

  Σας ενημερώνουμε ότι για τις εκλογές της ERS θέτουν υποψηφιότητα συνολικά 12 Έλληνες συνάδελφοί μας.

  Αναλυτικά οι υποψηφιότητες και οι θέσεις είναι:

   
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  24 Oct 2023

   Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ΧΑΠ (15 Νοεμβρίου) θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία σχεδιάζει ενημερωτικές αφίσες με στόχο την ανάρτηση τους στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης του κοινού αναφορικά με τη νόσο.

   
 • ERS
  26 Oct 2023

  Όσοι Πνευμονολόγοι - Μέλη της ΕΠΕ είναι υποψήφιοι για τα Groups - Assemblies της ERS, παρακαλούμε να αποστείλουν τις υποψηφιότητές τους στην ΕΠΕ έως και το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023, με σκοπό να ενημερώσουμε τα μέλη μας για την υποστήριξή τους.

   
 • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
  26 Oct 2023
  Ο Παθολογικός Τομέας του Γ.Ν. Λειβαδιάς ζητά άμεσα συνεργασία με ένα/μία Επικουρικό Ιατρό ή Ιδιώτη Ιατρό με Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών ειδικότητας Πνευμονολογίας-Φυματιολογίας.
   
 • 24 Oct 2023

  Από την Παρασκευή 20 έως την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023 διεξήχθη στη Λίμνη Πλαστήρα,  το 8ο Σεμινάριο Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης - Ημέρες Άσθματος 2023 "Νέοι Ορίζοντες στη διαχείριση του Άσθματος" της Ομάδας Εργασίας Βρογχικού Άσθματος της ΕΠΕ.

   
 • ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ
  23 Oct 2023

  Αγαπητοί Συνάδελφοι/ Μέλη της ΕΠΕ,

  Σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ συνεδρίασε την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023 και ασχολήθηκε με 14 θέματα. Αυτή ήταν η πρώτη συνεδρίαση του παρόντος ΔΣ. Σας κοινοποιούμε τα βασικά ζητήματα και τις σχετικές αποφάσεις που πάρθηκαν για τα θέματα αυτά, έχοντας ως βασικό σκοπό την  ενημέρωση των μελών μας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προσθέσετε κάτι ή να μας ενημερώσετε για τις απόψεις σας, μπορείτε να το κάνετε μέσω του e-mail της Εταιρείας:

   
750 Αντικείμενα. Σελίδα 11/125
 
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  07 Sep 2023

  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι όποιο μέλος της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας επιθυμεί να θέσει κάποιο προβληματισμό ή κάποια πρόταση σχετικά με την ειδικότητα ή τις προτεραιότητες του νέου ΔΣ, ενόψει των εκλογών, μπορεί να το αποστείλει στο email edu@hts.org.gr  για να αναρτηθεί στο site της Εταιρείας, στην ενότητα των εκλογών (http://hts.org.gr/1040 ).

   
 • 31 Aug 2023
  Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία προκηρύσσει ερευνητικές υποτροφίες. (Ο τελικός αριθμός τους θα εξαρτηθεί από τις χορηγίες).
   
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  31 Aug 2023
  Ως ειδικευόμενος, εάν επιθυμείτε να λάβετε μέρος στην ψηφοφορία για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, η οποία θα διεξαχθεί (μέσω ΖΕΥΣ – ηλεκτρονικά): Κυριακή 1η Οκτωβρίου 2023 από τις 10.00 το πρωί έως και τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023 στις 18.00 το απόγευμα, θα χρειαστείτε μία Βεβαίωση από τον Διευθυντή της κλινικής σας, ότι έχετε περατώσει το 2ο έτος της ειδικότητας και ότι βρίσκεστε στο 3ο έτος,  την οποία θα μας στείλετε στο email: htsinfo@hts.org.gr, το αργότερο έως την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023.
   
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  30 Aug 2023

  Αγαπητοί συνάδελφοι,

  Ενόψει των φετινών εκλογών για την ανάδειξη του νέου ΔΣ της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, σας  παρακαλούμε όπως ανανεώσετε την συνδρομή σας προς την ΕΠΕ/ERS για το τρέχον έτος (2023).

   
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  29 Jun 2023

  Αγαπητοί/-ές συνάδελφοι,

  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι όπως ήδη σας έχει γνωστοποιηθεί, η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας θα διεξαχθεί για πρώτη φορά με ηλεκτρονική ψηφοφορία, με βάση το νέο καταστατικό που ψηφίστηκε το 2021, επικυρώθηκε νομικά και είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της ΕΠΕ.

   
 • 31 Aug 2023

  Σας ενημερώνουμε ότι το Συνέδριο με τίτλο: «Νεότερα Δεδομένα στην Πρόληψη & Αντιμετώπιση του Καρκίνου του Πνεύμονα V» θα διεξαχθεί στις 15 – 17 Σεπτεμβρίου 2023 στο ξενοδοχείο Electra Palace στη Θεσσαλονίκη.

   

   
744 Αντικείμενα. Σελίδα 17/124
 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΙΝΟΥ

Websites ενημέρωσης του Κοινού

 

© 2024 Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία - All rights reserved
Developed by LogicOne