Loading...
 
 
"Μάθε την Πνευμονολογία", Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
24 Nov 2022

Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών, διοργάνωσε εκδήλωση με θέμα: ”Μάθε την Πνευμονολογία” για τους φοιτητές της σχολής, την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 στις 15.00 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών καθηγητής Παθολογίας κ. Μάρκος Μαραγκός , ο οποίος έκανε και τον εισαγωγικό χαιρετισμό.  Στην εκδήλωση συμμετείχε και ο  πρόεδρος της ΕΠΕ καθηγητής Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ κ. Στέλιος Λουκίδης που τόνισε την σημασία της ειδικότητας και ευχαρίστησε τους φοιτητές γιατί αποτελούν πραγματικά την ελπίδα της Ιατρικής του αύριο.

Ως συντονιστής της εκδήλωσης συμμετείχε ο Αν. καθηγητής της Ιατρικής Σχολής της Πάτρας κ. Αργύρης Τζουβελέκης ενώ συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΕ κ. Ελευθέριος Ζέρβας που ανέπτυξε το τομέα της νοσοκομειακής Πνευμονολογίας, οι ιδιώτες Ιατροί κ. Αντώνιος Χριστόπουλος και κα Μαρίνα Στρούμπου που ανέπτυξαν τον ιδιωτικό ιατρείο και ιδιωτικό νοσοκομείο αντίστοιχα, το μέλος του ΔΣ της ΕΠΕ, κα Νικολέτα Ροβίνα που μίλησε για την εξειδίκευση στη ΜΕΘ και οι επίκουροι καθηγητές του Πανεπιστήμιου Πατρών, κκ Κυριάκος Καρκούλιας και Φώτης Σαμψώνας που ανέπτυξαν την Ιατρική του Ύπνου και την Επεμβατική Πνευμονολογία.

Ευχαριστούμε τους φοιτητές για τη μαζική συμμετοχή και ειδικά το Πρόεδρό τους κ Χρήστο Κυριαζή για την υποστήριξη του και τη σημαντική του βοήθεια.

© 2024 Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία - All rights reserved
Developed by LogicOne