Loading...
 
 
Σειρά μαθημάτων για την Κυστική Ίνωση
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
30 Jan 2024
Το Κέντρο Κυστικής Ίνωσης Ενηλίκων της Πνευμονολογικής Κλινικής ΑΠΘ σε συνεργασία με τη Μονάδα Κυστικής Ίνωσης Ενηλίκων του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου, τη Μονάδα Κυστικής Ίνωσης της Γ’ Παιδιατρικής Κλινικής ΑΠΘ  και την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία διοργανώνει σειρά μαθημάτων με θέμα «Κυστική Ίνωση».

Πρόκειται για μια σειρά 5 διαδικτυακών μαθημάτων με στόχο την ευαισθητοποίηση και την εξοικείωση των επαγγελματιών υγείας, εκτός των Κέντρων Κυστικής Ίνωσης, με τη νόσο. Η θεαματική βελτίωση του προσδόκιμου επιβίωσης των ασθενών με Κυστική Ίνωση έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση του αριθμού των ενηλίκων ασθενών, που πλέον υπερβαίνει αυτόν των παιδιών και στη χώρα μας. Στο πλαίσιο αυτό θεωρούμε σημαντική την ενημέρωση του κάθε πνευμονολόγου, αλλά και παιδιάτρων και άλλων επαγγελματιών υγείας, πάνω στο θέμα ώστε να διευκολυνθεί η προσέγγιση ασθενών με Κυστική Ίνωση σε επίπεδο είτε εξωτερικών ιατρείων είτε τμημάτων επειγόντων περιστατικών.


Τα μαθήματα θα γίνουν από επαγγελματίες υγείας με ενασχόληση με την Κυστική Ίνωση από 7/2 ως 3/4/2024, στις 6.00μμ, διαδικτυακά.

Η συμμετοχή στα μαθήματα είναι δωρεάν και θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Πρόγραμμα μαθημάτων

© 2024 Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία - All rights reserved
Developed by LogicOne