Loading...
 
 
16o Εκπαιδευτικό Φροντιστήριο «Εκπαίδευση στην Πνευμονολογία» (Refreshing Course), 23-25 Φεβρουαρίου 2024 ΑΕΤΟΝ ΜΕLΑΤΗΡΟΝ Τρίκαλα
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
27 Feb 2024
Στις 23 έως τις 25 Φεβρουαρίου 2024, στα Τρίκαλα Θεσσαλίας, 30 ειδικευόμενοι του τελευταίου έτους ειδικότητας παρακολούθησαν ένα σεμινάριο με συνολική διάρκεια εκπαίδευσης 24ώρες πάνω σε όλα τα γνωστικά αντικείμενα της πνευμονολογίας.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν ως εκπαιδευτές 14 πνευμονολόγοι, με ειδίκευση σε συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο. Την τελευταία ημέρα του σεμιναρίου, από εξεταστές ειδικότητας του βορείου και νοτίου τομέα, διεξήχθησαν εξετάσεις προσομοίωσης, με σκοπό οι ειδικευόμενοι γιατροί να γνωρίζουν το ύφος και την φιλοσοφία των εξετάσεων.

Το σημαντικό όλου του σεμιναρίου ήταν η διαδραστικότητα και η προσπάθεια εκπαιδευτών και ειδικευομένων να λύσουν όλες τις απορίες. Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία θα συνεχίζει να υποστηρίζει τον ειδικευόμενο συνάδελφο, είτε σε εκπαιδευτικές εκδηλώσεις είτε σε φροντιστήρια, με σκοπό να εναρμονιστεί στην εκπαιδευτική φιλοσοφία του Hermes.

© 2024 Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία - All rights reserved
Developed by LogicOne