Loading...
 
 
"Μάθε την Πνευμονολογία", Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024 Θεσσαλονίκη
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
22 Mar 2024
Στα πλαίσια της δράσης της ΕΠΕ «Μάθε την Πνευμονολογία» που πραγματοποιείται στις Ιατρικές Σχολές των Ελληνικών Πανεπιστημίων, διοργανώθηκε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης η έβδομη και τελευταία  εκδήλωση του κύκλου, σε συνεργασία με την Πανεπιστημιακή
Πνευμονολογική Κλινική του ΑΠΘ, καθώς και το τοπικό παράρτημα ΕΕΦΙΕ.

Στην εκδήλωση αναπτύχθηκαν θέματα για τον ρόλο του πνευμονολόγου σε νοσοκομειακό περιβάλλον, στο ιδιωτικό ιατρείο, στην ενασχόλησή του με το σύνδρομο άπνοιας στον ύπνο, στην επείγουσα ιατρική και στην μονάδα εντατικής θεραπείας, στην επεμβατική πνευμονολογία, καθώς και στην φαρμακοβιομηχανία.

Ευχαριστούμε τις διευθύντριες της Πανεπιστημιακής Πνευμονολογικής Κλινικής ΑΠΘ καθηγήτριες Πνευμονολογίας κ.κ. Παπακώστα και Πίτσιου για τη φιλοξενία, καθώς και τους διακεκριμένους εισηγητές κκ Πατάκα, Πορπόδη, Γκιουλέκα,
Φούκα και Κορκοντζέλου για την συμμετοχή τους και την φιλοξενία.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ στην πρόεδρο της ΕΕΦΙΕ κ. Γακίδη και στους φοιτητές του τοπικού παραρτήματος της ΕΕΦΙΕ για τη συμμετοχή τους και το ενδιαφέρον που έδειξαν για την ειδικότητά μας.

Αν και το πρόγραμμα της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας «Μάθε την Πνευμονολογία» ολοκληρώθηκε, η εταιρεία θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στους φοιτητές, συμμετέχοντας και στηρίζοντας και φέτος το συνέδριό τους.

© 2024 Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία - All rights reserved
Developed by LogicOne