Loading...
 
 
Ημερίδα για ενημέρωση φοιτητών σχετικά με τη επιλογή ειδικότητας
25 Apr 2024
Στα πλαίσια της προσπάθειας να γνωρίσουν τις ειδικότητες οι φοιτητές της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, την Δευτέρα 22 Απριλίου διοργανώθηκε σχετική ημερίδα από την ομάδα της ΔΑΠ Ιατρικής ΕΚΠΑ.

Στην ημερίδα αυτή, που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο Ανατομίας της Ιατρικής Σχολής, συμμετείχαν προπτυχιακοί φοιτητές της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, οι οποίοι ενημερώθηκαν από τους εκπροσώπους των Ιατρικών Εταιρειών που συμμετείχαν για το αντικείμενο της κάθε ειδικότητας.

Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία έδωσε το «παρών» με τη συμμετοχή των καθηγητών Νικολέττας Ροβίνα και Δημήτρη Τουμπανάκη, οι οποίοι έδωσαν στους φοιτητές πληροφορίες για το αντικείμενο της Πνευμονολογίας και της Εντατικής Θεραπείας ως εξειδίκευσης, τη διάρκεια και το αντικείμενο της ειδικότητας, το χρόνο αναμονής για την έναρξή της, τα νοσοκομεία που δίνουν ειδικότητα σε όλη της επικράτεια, καθώς και τις επαγγελματικές προοπτικές στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα μετά τη λήψη του τίτλου της ειδικότητας. Η πρωτοβουλία αυτή αγκαλιάστηκε από τους φοιτητές, οι οποίοι συμμετείχαν ενεργά συζητώντας με τους καθηγητές τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις της ειδικότητάς μας. 

© 2024 Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία - All rights reserved
Developed by LogicOne