Loading...
 
 
Ανακοίνωση για Δράσεις Μονάδας Πρόληψης Αναπνευστικών Νοσημάτων ΕΠΕ, Απρίλιος 2024
30 Apr 2024

Η  Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία και η Μονάδα Προληπτικού Ελέγχου & Κοινωνικών δράσεων, σε συνεργασία με την Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, πραγματοποίησε δράση  προληπτικού χαρακτήρα και ενημέρωσης του κοινού για τις παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος.

Συγκεκριμένα, στο διάστημα 23-25/4/24, στο ΚΥ Ελασσόνας (Θεσσαλίας) και στα ΠΙ Καναλιών και Αγίου Γεωργίου του Δήμου Ρήγα Φεραίου Μαγνησίας, εξετάστηκαν συνολοκά 253 πολίτες, 111 γυναίκες και 142 άνδρες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους Πνευμονολόγους Ιατρούς κκ Παπαγιάννη Δημήτριο, Περλεπέ Γαρυφαλλιά, Τουρλακόπουλο Κωνσταντίνο, Καραγιάννη Σπυρίδων, Σαλγκάμη Πολυξένη, Χατζηανδρέου Θεοδώρα, Ζάγκα Θεοδώρα, Δημέα Ηλία, Ρουσογιάννη Ελένη, Γούτα Ευδοξία, Περήφανου- Σωτήρη Μαρία για την συμμετοχή τους και την βοήθειά τους για την υλοποίηση της δράσης.

Οι προληπτικές δράσεις της ΕΠΕ θα συνεχιστούν και θα εντατικοποιηθούν το επόμενο διάστημα. Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει στο πρόγραμμα, μπορεί να το δηλώσει στο email της εταιρείας pneumon@hts.org.gr.

Η δράση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία της εταιρείας,

© 2024 Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία - All rights reserved
Developed by LogicOne