Loading...
 

Μια κοινωνική πρωτοβουλία για τον καρκίνο του Πνεύμονα
από την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία
που προάγει την έγκαιρη διάγνωση και τη διακοπή Καπνίσματος,
με την υποστήριξη της Johnson & Johnson.

Η «Ζωή με ΧΑΠ» μπορεί να γίνει πιο εύκολη
εάν βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση.
Βάλτε την άσκηση στη ζωή σας.
Επισκεφθείτε τον πρώτο ελληνικό ιστότοπο με οδηγίες
για κατ’ οίκον άσκηση ασθενών με ΧΑΠ.

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ΕΠΕ- Έτους 2024

Αναλυτικό Πρόγραμμα Μαθημάτων περιόδου 
(Ιανουάριος-Φεβρουάριος 2024)Δείτε περισσότερα

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων 2022-2023 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ταυτότητα και αποστολή της
Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας

Σκοπός της Ε.Π.Ε. είναι η προαγωγή και προώθηση της γνώσης σε θέματα σχετικά με τη λειτουργία και τις παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος και η εκπαίδευση των γιατρών στις νεότερες απόψεις και τεχνικές.

Δείτε αναλυτικά τους σκοπούς της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας. Σκοπός της ΕΠΕ

ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταία Νέα & Ανακοινώσεις

 

 • 31 Oct 2023
  Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία στα πλαίσια της υποστήριξης της εκπαίδευσης των νέων πνευμονολόγων, αποφάσισε να προκηρύξει μία κλινική υποτροφία για έναν ειδικευμένο πνευμονολόγο στο γνωστικό αντικείμενο των Διάχυτων Διάμεσων Πνευμονοπαθειών για (1) ένα έτος.
   
 • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  31 Oct 2023
  Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία στα πλαίσια της υποστήριξης της εκπαίδευσης των νέων πνευμονολόγων, αποφάσισε να προκηρύξει δύο κλινικές υποτροφίες για ειδικευμένους πνευμονολόγους στο γνωστικό αντικείμενο της  φυματίωσης, για (1) ένα έτος.
   
 • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  31 Oct 2023
  Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, στα πλαίσια της υποστήριξης της εκπαίδευσης των νέων πνευμονολόγων, αποφάσισε να προκηρύξει δύο κλινικές υποτροφίες για ειδικευμένους πνευμονολόγους στο γνωστικό αντικείμενο της Κυστικής Ίνωσης , για (1) ένα έτος.
   
 • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
  02 Nov 2023
  Ο Διοικητής του Γ.Ν.Ε. «ΘΡΙΑΣΙΟ» κ.Αντωνίου Δημήτριος καλεί Ειδικευμένο ΠΕ ιατρό ειδικότητας Πνευμονολογίας-Φυματιολογίας για να συνεργαστεί με το ΓΝΕ «ΘΡΙΑΣΙΟ» υπό το καθεστώς έκδοσης από αυτόν δελτίου απόδειξης παροχής υπηρεσιών, για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών του εν λόγω φορέα σε ιατρικό προσωπικό.
   
 • ERS
  30 Oct 2023

  Αγαπητοί συνάδελφοι,

  Σας ενημερώνουμε ότι για τις εκλογές της ERS θέτουν υποψηφιότητα συνολικά 12 Έλληνες συνάδελφοί μας.

  Αναλυτικά οι υποψηφιότητες και οι θέσεις είναι:

   
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  24 Oct 2023

   Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ΧΑΠ (15 Νοεμβρίου) θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία σχεδιάζει ενημερωτικές αφίσες με στόχο την ανάρτηση τους στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης του κοινού αναφορικά με τη νόσο.

   
754 Αντικείμενα. Σελίδα 11/126
 
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  01 Feb 2024

  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Μονάδα Επεμβατικής Πνευμονολογίας της Α΄ Πανεπιστημιακής Πνευμονολογικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, η ΗΤΑΙΡ και η European Association for Bronchology and Interventional Pulmonology (EABIP) σε συνεργασία με την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, διοργανώνουν το  πρώτο Διεθνές  "Lung US, Pleural Procedures and Thoracoscopy Course", το οποίο θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 4-6 Ιουλίου 2024 στο Ν.Ν.Θ.Α. «Η Σωτηρία».

   
 • 29 Jan 2024
  Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου (4 Φεβρουαρίου 2024), διοργανώνει Ημερίδα με θέμα «Πρόληψη του Καρκίνου του Πνεύμονα», το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024  στις 11.00 π.μ. στην κεντρική αίθουσα Royal Theatre στην Πάτρα.
   
 • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  26 Jan 2024

  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024 θα διεξαχθεί το δεύτερο μάθημα της ενότητας «Φυσιολογία Αναπνευστικού Συστήματος» του Κύκλου Εκπαιδευτικών Μαθημάτων της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας.

   
 • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  30 Jan 2024
  Το Κέντρο Κυστικής Ίνωσης Ενηλίκων της Πνευμονολογικής Κλινικής ΑΠΘ σε συνεργασία με τη Μονάδα Κυστικής Ίνωσης Ενηλίκων του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου, τη Μονάδα Κυστικής Ίνωσης της Γ’ Παιδιατρικής Κλινικής ΑΠΘ  και την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία διοργανώνει σειρά μαθημάτων με θέμα «Κυστική Ίνωση».
   
 • ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ
  29 Jan 2024

  Αγαπητοί Συνάδελφοι/ Μέλη της ΕΠΕ,

  Σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ συνεδρίασε την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου  και ασχολήθηκε με 27 θέματα. Αυτή ήταν η 4η συνεδρίαση του παρόντος ΔΣ. Σας κοινοποιούμε τα βασικά ζητήματα και τις σχετικές αποφάσεις που πάρθηκαν για τα θέματα αυτά, έχοντας ως βασικό σκοπό την  ενημέρωση των μελών μας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προσθέσετε κάτι ή να μας ενημερώσετε για τις απόψεις σας, μπορείτε να το κάνετε μέσω του e-mail της Εταιρείας:

   
 • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  25 Jan 2024

  Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, στα πλαίσια της εκπαιδευτικής δραστηριότητάς της που αφορά σεμινάρια στο Θωρακικό Υπέρηχο διοργάνωσε την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου  2024, σεμινάριο στην Πνευμονολογική Κλινική του Βενιζελείου Νοσοκομείου στο Ηράκλειο κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τον δ/ντη της κλινικής, κ Γ. Μελέτη.

   
748 Αντικείμενα. Σελίδα 3/125
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΙΝΟΥ

Websites ενημέρωσης του Κοινού

 

© 2024 Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία - All rights reserved
Developed by LogicOne