Loading...
 

Μια κοινωνική πρωτοβουλία για τον καρκίνο του Πνεύμονα
από την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία
που προάγει την έγκαιρη διάγνωση και τη διακοπή Καπνίσματος,
με την υποστήριξη της Johnson & Johnson.

Επικαιροποίηση οδηγιών
διαχείρισης κατ' οίκον ασθενούς
ύποπτου ή επιβεβαιωμένου με COVID-19

Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία επικαιροποιεί
τις 
Oδηγίες διαχείρισης περιστατικού λοίμωξης
από COVID-19 κατ’ οίκον. 

Δείτε περισσότερα

Μαθήματα Επείγουσας Πνευμονολογίας
ακαδημαϊκού έτους 2021

Ο κύκλος μαθημάτων
"
Η Πνευμονολογία στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών
αρχίζει το Σάββατο 15 Μαΐου και αποτελείται απο 4 ενότητες.

Δείτε περισσότερα

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ταυτότητα και αποστολή της
Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας

Σκοπός της Ε.Π.Ε. είναι η προαγωγή και προώθηση της γνώσης σε θέματα σχετικά με τη λειτουργία και τις παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος και η εκπαίδευση των γιατρών στις νεότερες απόψεις και τεχνικές.

Δείτε αναλυτικά τους σκοπούς της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας. Σκοπός της ΕΠΕ

ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταία Νέα & Ανακοινώσεις

 

 • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  23 Ιούν 2021

  Σας ενημερώνουμε σχετικά με την παράταση καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής αιτήσεων για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διοίκηση Οικονομικών Μονάδων - University of Athens MBA», του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022. Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει την ειδίκευση "Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας (Healthcare Management)" και ως εκ τούτου είναι συναφές με τα ιατρικά, νοσηλευτικά και διοικητικά επαγγέλματα.

   
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  22 Ιούν 2021
  Η ΕΠΕ ανακοινώνει τη μεταβίβαση του περιοδικού ''Πνεύμων'' στον εκδοτικό οίκο European Publishing. Νέος Chief Editor αναλαμβάνει με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ  ο Αν Καθηγητής Κωνσταντίνος Κωστίκας.
  Το περιοδικό παραμένει ως το επίσημο περιοδικό της ΕΠΕ. Σύντομα θα γίνει παρουσίαση του νέου ιστότοπου του περιοδικού που θα περιλαμβάνει και  online υποβολή άρθρων.
   
 • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  22 Ιούν 2021

  Σας ενημερώνουμε ότι η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, σε μια προσπάθεια να επεκταθεί η πιστοποιημένη εκπαίδευση ALS (AdvancedLifeSupport-Προχωρημένη Υποστήριξη Ζωής) στους Πνευμονολόγους και στα πλαίσια της συνεργασίας της με την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία (ΕΚΕ), θα χρηματοδοτήσει για τα επόμενα 2 χρόνια τη συμμετοχή 30 νέων ιατρών πνευμονολόγων.

   
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  19 Ιούν 2021

  Αγαπητοί συνάδελφοι /μέλη της ΕΠΕ

  Σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει μια διαθέσιμη θέση Επικουρικού Πνευμονολόγου στην Πνευμονολογική Μονάδα της Θεραπευτικής Κλινικής του Νοσ. Αλεξάνδρα. Η προκήρυξη ισχύει μέχρι 30/06/2021.

   
 • 16 Ιούν 2021

  Το 6ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Επεμβατικής Πνευμονολογίας της European Association for Bronchology (EAB-IΡ) και υπό την αιγίδα της ΕΠΕ  και της WABIP διοργανώνεται για πρώτη φορά στη χώρα μας σε υβριδική μορφή στις 15-17 Οκτωβρίου στην Αθήνα. Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη διεθνή συνάντηση που θα συγκεντρώσει τους πλέον έμπειρους διεθνούς φήμης επεμβατικούς πνευμονολόγους.

   
 • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  15 Ιούν 2021

  Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 19 Ιουνίου 2021 θα διεξαχθεί το τρίτο μάθημα της Ενότητας «Η Πνευμονολογία στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών», του κύκλου Εκπαιδευτικών Μαθημάτων της ΕΠΕ.

   
230 Αντικείμενα. Σελίδα 8/39
3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 
 • ERS
  14 Μάι 2021

  Η Ευρωπαϊκή Πνευμονολογική Εταιρεία (ERS) ανακοινώνει το άνοιγμα των εγγραφών για το Διαδικτυακό Πανευρωπαϊκό Συνέδριο, 5- 8 Σεπτεμβρίου 2021.

  Περισσότερες πληροφορίες στον ιστότοπο του συνεδρίου : Congress - ERS - European Respiratory Society (ersnet.org)

   
 • 13 Μάι 2021

  Αγαπητοί συνάδελφοι,

  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το 30ο Πανελλήνιο Πνευμονολογικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 16 – 19 Δεκεμβρίου 2021, στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.

   

   
 • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  13 Μάι 2021

   Η Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) οργανώνει και λειτουργεί διετές Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο:«Ογκολογία Θώρακα: Σύγχρονη Κλινικοεργαστηριακή Προσέγγιση και Έρευνα»
  Thoracic Oncology: Current Basic and Clinical Approach and Research

   
 • 12 Μάι 2021
  Η Ομάδα Υπεζωκότα και η ΕΠΕ αποχαιρετούν σήμερα με μεγάλη θλίψη έναν από τους σημαντικότερους Πνευμονολόγους παγκοσμίως, τον καθηγητή Richard W. Light.
   
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  12 Μάι 2021

  Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή, τιμά το έργο των Νοσηλευτών που δίνουν καθημερινά ένα μεγάλο αγώνα σε όλες τις βαθμίδες υγείας. Η συνεργασία των Ελλήνων Πνευμονολόγων με τους Νοσηλευτές κατά την διάρκεια της πανδημίας βασιζόταν και θα βασίζεται στη σημαντική και διαρκή συνεισφορά και των δύο πλευρών στο σύστημα υγείας.

   
 • ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ
  10 Μάι 2021

  Αγαπητοί Συνάδελφοι/ Μέλη της ΕΠΕ

  Σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ συνεδρίασε στις 23 Απριλίου 2021 και ασχολήθηκε  με 20 θέματα. Σας κοινοποιούμε τα βασικά ζητήματα και τις  σχετικές αποφάσεις που πάρθηκαν για τα θέματα αυτά, έχοντας ως βασικό σκοπό την  ενημέρωση των μελών μας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προσθέσετε κάτι ή να μας ενημερώσετε για τις απόψεις σας, μπορείτε να το κάνετε μέσω του e-mail της Εταιρείας.

   
224 Αντικείμενα. Σελίδα 13/38
 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΙΝΟΥ

Websites ενημέρωσης του Κοινού

 

© 2021 Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία - All rights reserved
Developed by LogicOne