Loading...
 
 
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ
  • ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ
    05 Mar 2024

    Αγαπητοί Συνάδελφοι/ Μέλη της ΕΠΕ,

    Σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ συνεδρίασε την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου και ασχολήθηκε με 30 θέματα. Αυτή ήταν η 5η συνεδρίαση του παρόντος ΔΣ. Σας κοινοποιούμε τα βασικά ζητήματα και τις σχετικές αποφάσεις που πάρθηκαν για τα θέματα αυτά, έχοντας ως βασικό σκοπό την  ενημέρωση των μελών μας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προσθέσετε κάτι ή να μας ενημερώσετε για τις απόψεις σας, μπορείτε να το κάνετε μέσω του e-mail της Εταιρείας:

     
  • ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ
    29 Jan 2024

    Αγαπητοί Συνάδελφοι/ Μέλη της ΕΠΕ,

    Σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ συνεδρίασε την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου  και ασχολήθηκε με 27 θέματα. Αυτή ήταν η 4η συνεδρίαση του παρόντος ΔΣ. Σας κοινοποιούμε τα βασικά ζητήματα και τις σχετικές αποφάσεις που πάρθηκαν για τα θέματα αυτά, έχοντας ως βασικό σκοπό την  ενημέρωση των μελών μας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προσθέσετε κάτι ή να μας ενημερώσετε για τις απόψεις σας, μπορείτε να το κάνετε μέσω του e-mail της Εταιρείας:

     
  • ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ
    27 Dec 2023

    Αγαπητοί Συνάδελφοι/ Μέλη της ΕΠΕ,

    Σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ συνεδρίασε την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου  2023 και ασχολήθηκε με 25 θέματα. Αυτή ήταν η 3η συνεδρίαση του παρόντος ΔΣ. Σας κοινοποιούμε τα βασικά ζητήματα και τις σχετικές αποφάσεις που πάρθηκαν για τα θέματα αυτά, έχοντας ως βασικό σκοπό την  ενημέρωση των μελών μας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προσθέσετε κάτι ή να μας ενημερώσετε για τις απόψεις σας, μπορείτε να το κάνετε μέσω του e-mail της Εταιρείας:

     
  • ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ
    20 Nov 2023

    Αγαπητοί Συνάδελφοι/ Μέλη της ΕΠΕ,

    Σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ συνεδρίασε την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023 και ασχολήθηκε με 17 θέματα. Αυτή ήταν η 2η συνεδρίαση του παρόντος ΔΣ. Σας κοινοποιούμε τα βασικά ζητήματα και τις σχετικές αποφάσεις που πάρθηκαν για τα θέματα αυτά, έχοντας ως βασικό σκοπό την  ενημέρωση των μελών μας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προσθέσετε κάτι ή να μας ενημερώσετε για τις απόψεις σας, μπορείτε να το κάνετε μέσω του e-mail της Εταιρείας:

     
  • ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ
    23 Oct 2023

    Αγαπητοί Συνάδελφοι/ Μέλη της ΕΠΕ,

    Σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ συνεδρίασε την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023 και ασχολήθηκε με 14 θέματα. Αυτή ήταν η πρώτη συνεδρίαση του παρόντος ΔΣ. Σας κοινοποιούμε τα βασικά ζητήματα και τις σχετικές αποφάσεις που πάρθηκαν για τα θέματα αυτά, έχοντας ως βασικό σκοπό την  ενημέρωση των μελών μας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προσθέσετε κάτι ή να μας ενημερώσετε για τις απόψεις σας, μπορείτε να το κάνετε μέσω του e-mail της Εταιρείας:

     
  • ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ
    25 Sep 2023

    Αγαπητοί Συνάδελφοι/ Μέλη της ΕΠΕ,

    Σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ συνεδρίασε την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023 και ασχολήθηκε με 22 θέματα. Αυτή ήταν η τελευταία συνεδρίαση του παρόντος ΔΣ. Σας κοινοποιούμε τα βασικά ζητήματα και τις σχετικές αποφάσεις που πάρθηκαν για τα θέματα αυτά, έχοντας ως βασικό σκοπό την  ενημέρωση των μελών μας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προσθέσετε κάτι ή να μας ενημερώσετε για τις απόψεις σας, μπορείτε να το κάνετε μέσω του e-mail της Εταιρείας:

     
  • ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ
    24 Jul 2023

    Αγαπητοί Συνάδελφοι/ Μέλη της ΕΠΕ,

    Σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ συνεδρίασε την Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023 και ασχολήθηκε με 22 θέματα. Σας κοινοποιούμε τα βασικά ζητήματα και τις σχετικές αποφάσεις που πάρθηκαν για τα θέματα αυτά, έχοντας ως βασικό σκοπό την  ενημέρωση των μελών μας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προσθέσετε κάτι ή να μας ενημερώσετε για τις απόψεις σας, μπορείτε να το κάνετε μέσω του e-mail της Εταιρείας:

     
  • ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ
    19 Jun 2023

    Αγαπητοί Συνάδελφοι/ Μέλη της ΕΠΕ,

    Σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ συνεδρίασε την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023 και ασχολήθηκε με 22 θέματα. Σας κοινοποιούμε τα βασικά ζητήματα και τις σχετικές αποφάσεις που πάρθηκαν για τα θέματα αυτά, έχοντας ως βασικό σκοπό την  ενημέρωση των μελών μας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προσθέσετε κάτι ή να μας ενημερώσετε για τις απόψεις σας, μπορείτε να το κάνετε μέσω του e-mail της Εταιρείας:

     
  • ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ
    03 May 2023

    Αγαπητοί Συνάδελφοι/ Μέλη της ΕΠΕ,

    Σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ συνεδρίασε την Δευτέρα 24 Απριλίου 2023 και ασχολήθηκε με 21 θέματα. Στις 26 Απριλίου 2023 συνεδρίασε εκ νέου με μόνο ζήτημα το 32ο Πανελλήνιο Πνευμονολογικό συνέδριο. Σας κοινοποιούμε τα βασικά ζητήματα και τις σχετικές αποφάσεις που πάρθηκαν για τα θέματα αυτά, έχοντας ως βασικό σκοπό την  ενημέρωση των μελών μας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προσθέσετε κάτι ή να μας ενημερώσετε για τις απόψεις σας, μπορείτε να το κάνετε μέσω του e-mail της Εταιρείας:

     
  • ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ
    27 Mar 2023

    Αγαπητοί Συνάδελφοι/ Μέλη της ΕΠΕ,

    Σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ συνεδρίασε την Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023 και ασχολήθηκε με 22 θέματα. Σας κοινοποιούμε τα βασικά ζητήματα και τις σχετικές αποφάσεις που πάρθηκαν για τα θέματα αυτά, έχοντας ως βασικό σκοπό την  ενημέρωση των μελών μας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προσθέσετε κάτι ή να μας ενημερώσετε για τις απόψεις σας, μπορείτε να το κάνετε μέσω του e-mail της Εταιρείας:

     
  • ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ
    22 Feb 2023

    Αγαπητοί Συνάδελφοι/ Μέλη της ΕΠΕ,

    Σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ συνεδρίασε την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023 και ασχολήθηκε με 22 θέματα. Σας κοινοποιούμε τα βασικά ζητήματα και τις σχετικές αποφάσεις που πάρθηκαν για τα θέματα αυτά, έχοντας ως βασικό σκοπό την  ενημέρωση των μελών μας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προσθέσετε κάτι ή να μας ενημερώσετε για τις απόψεις σας, μπορείτε να το κάνετε μέσω του e-mail της Εταιρείας:

     
  • ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ
    24 Jan 2023

    Αγαπητοί Συνάδελφοι/ Μέλη της ΕΠΕ,

    Σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ συνεδρίασε την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 και ασχολήθηκε με 22 θέματα. Σας κοινοποιούμε τα βασικά ζητήματα και τις σχετικές αποφάσεις που πάρθηκαν για τα θέματα αυτά, έχοντας ως βασικό σκοπό την  ενημέρωση των μελών μας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προσθέσετε κάτι ή να μας ενημερώσετε για τις απόψεις σας, μπορείτε να το κάνετε μέσω του e-mail της Εταιρείας:

     
25 Αντικείμενα. Σελίδα 1/3
1 2 3
 
© 2024 Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία - All rights reserved
Developed by LogicOne